|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2003
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Wraz z kumplami wybralismy sie na necro.
Drissiak (knight 50 lvl 82/80) - pseudo KUBAŚ 8) Alex dms (sorc 30 lvl 40 mlvl) - pseudo KOPAŚ 8) Survin (sorc 46 lvl 51 mlvl) - - pseudo KOMAŚ 8) Wszystko juz porozstawiane wiec mozemy zaczynac. Pierwsze necruski padaly jak muchy... ![]() ... i zadnego problemu nam nie sprawialy ... ![]() ... powoli stawalo sie to troszke monotonne ... ![]() ... wiec postanowilismy troszke pobiegac ... ![]() ... Kubaś dla rozluznienia atmosferki zsolowal nekruska ... ![]() ... no to stwierdzilem ze nie bede gorszy (ivul ue ![]() ![]() ... tutaj mielismy troszke lola bo nikt z nas nigdy wczesniej nie znalazl g shielda w DSie ![]() ![]() ... tutaj jeszcze moj owczesny max HMM hit (me byc dumny plx) ![]() ![]() ... po calej wyprawie loocik moze nie zbyt ciekawy ale nie poddajemy sie i nadal bedziemy huntowac az wypadnie pare par BoHow ![]() ![]() Hunt ogolnie uznajemy za udany bo bylo dosc ciekawie i nikt nam nie zajmowal respa ![]() ![]() Niedlugo screeny z nastepnych wypraw... Pozdro 8) |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() Bardzo ładne screeny. Ja jeszcze ani razu nie znalazłem G-Shielda w DSie. No i życzę wam, aby następnym razem z Necro bohy wypadly.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mici'Slayer
Profesja: Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
|
![]() No no fajne ss aby tak dalej najciekawszy jak dla mnie to ten z ue
![]() ![]()
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Bardzo fajnie. Tylko szkoda, że BoHy wam nie wypadły. Wkrótce właśnie mam mieć z kumplami pacc'a i chcielibyśmy się wybrać na Necro ale nie wiem czy mamy szanse:
Knight 31lvl 64/60 Paladyn 31lvl 70/56 Sorcerer 17lvl 20mlvl
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Sorcek musi miec wyzszy lvl bo to on czysci dojscie na niewidce (ew. paladyn ale 15 mlvl need). Knight i Palek mysle ze tylko troszeczke wyzszy lvl bo skille juz starczaja.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2004
![]() |
![]() Nie ma bata dam swoje ss z DL solo
![]() A tych zdjatek ci gratuloje bo ja sam nawet pod ziemie nie doszedlem ![]() JaSiEń MaStEr SoRcE RuLLeZz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 04 2004
|
![]() RETY!!!!!!!!! NA OCZY NIE WIDZIAŁEM TYLE KASY CO NA JEDNYM ZE SSÓW!!!!! POZATYM: SPRZEDA KTOŚ SCMITARA NA AMERZE???????????
|
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Nie przesadzaj 1k nigdy nie widziałeś?
A co do sorca to jaki musi mieć level i mlvl?
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Sorc musi walic takie dmg'e zeby mu sie to oplacalo czyli nie zuzywal runek na darmo.
Tak na oko mysle ze cos kolo 70 max dmg z HMMa starczy na poczatek. Wczesniejsze wybieranie sie sorcem na necro wydaje mi sie calkowicie nie oplacalne. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
![]() GRATZ surówka xD
pamietasz starego kaina gieju? |
![]() |
![]() |
#11 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @topic gratz ssow, premia rox ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() GRATZIK!
Spoxik SSki. Szkoda ze nie bylo bohow. Fajny ten nekros jednym hitem jebniety. ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Victor
Pewnie ze Cie pamietam łachudro ![]() Wracaj na premie i nie placz ![]() @Gimli syn Gloina Alexowi net dalej sie rypie. To nie on byl na huncie tylko dawny "kopniakens" - o ile kojarzysz ![]() Btw. Premia rox forever!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2004
![]() |
![]() PrEmIa SuX ze wzgledu na Hu...owy respow >.<
![]() ale ...... SuRvI RoX btw. mnie przezywaja Michaś or Koniuś ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() spoko ss, piekne UE, on zabil necro z ue jednym ciosem??? bo ja tam nie zauwazylem
![]()
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() re. up
No nie bede sie chwalil... ja ogolnie jestem bardzo skromny i w ogole... nie lubie sie chwalic... i zawsze mowie wszystko prosto z mostu... nigdy nie owijam w bawelne... i wszyscy mnie kochaja: TAK UBILEM DZIADA JEDNYM UE ![]() ![]() ![]() 8) 8) 8) |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() oo ladne exori gran mas vis
![]() oraz hit z hmm moj best to 74 w bh;/ ale coz skull stafa tez bym z checia przyjol z necro ...... ss zafajniste
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2003
Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
|
![]() Spox huncik
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum