|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Nurzaj
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Fighters
Świat: Eternia
Poziom: 83
Skille: 92/90
Poziom mag.: 7
|
![]() Mam problem... loguje sie na tibie pisze acc i pass daje "ok" i wyskakuje mi:
================================================== ======= Connection Failed Error: Connection refused All login servers are offline. Check www.tibia.com for more information. For more information take o look FAQs in the guide section at www.tibia.com ================================================== ======= Czy wy też tak macie?? @Edit oficjalna strona tibii działa normalnie i niema wzmianki o jakiś problemach ![]() @Edit 2 po zainstalowaniu odnowa niedziała @Edit 3 Fimlikow z TibiaCam teraz tez niemoge olgądać... czyli tylko format? A jak nie to co trzeba zrobić ? :| Ostatnio edytowany przez Expression sorcerer - 02-10-2005 o 19:13. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() Ja tak miałem jak obejrzałem filmik z tibii i jej nie zrestartowałem na końcu^.-
Próbowałeś wyłaćzyc i włączyć? Temat do bloku..
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() też oglądnełem filmik z tibi, wyłączyłem kompa. Po jakimś czasie się wbiłem i lipa...
@Edit LoL... zainstalowalem ponownie tibie i lipa dalej >.< Ostatnio edytowany przez Expression sorcerer - 02-10-2005 o 16:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() 1) sprawdz czy nie masz zaznaczonego test servera...
2) odczekaj jakis czas (pare godzin... dni...) i sprawdz czy nadal nic... Jest coś nie tak z logowaniem się do login servera, albo wina łącza bądź samego serva, choć wtedy by więcej osób nie miało dostepu... czekaj i tyle...
![]() |
#5 |
Użytkownik forum