|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() ![]() Otóz screen to nie jest mojej postaci jak ogladalem filmik (TIBIA CAM) to zrobiłem. Ale przejdzmy do rzeczy: 1.Ludzie pewnie widzice te szczałki na zdjęciu czy mozna tam sie dostac? 2.Jak mozna sie tam dostać czy można być pod tym mostkiem? 3.Potrzebne mi to bo za jakies 2 tygonie bede miał pacca (brak gotówki) i musze gdziesz skillować ![]() EDIT : Uzywajac lewitacji/parceli Ostatnio edytowany przez Ormuzz - 02-10-2005 o 20:59. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 03 2005
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
|
![]() Tak trudno uzbierać troche many i sprawdzić? Jak da się lewitacją , to paczkami też się da.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Przeciez napisalem ze nie mam pacca to jak mam sprawdzic???
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() Trochę wyżej (mapy a nie poziomu) jest drabinka na dół. Prowadzi ona do NPC który przewozi po mieście za 7 gp. Jest 3 takich NPC w mieście. Oczywiście jak będziesz miał PACCa to przejdź po całym wyższym poziomie.
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Cytuj:
Gdy bedziesz mial pacca to proboj.
![]() |