![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Hiberna
![]() |
![]() No baaaa
![]() Jak tu nie grać w nalepszego shooter'a ze stajni Infinity Ward ? ![]() Często pykam po nocach, zwłaszcza na słowackich i angielskich serverach. Oni w przeciwieństwie to większości naszych rodaków potrafią celnie trafić bez użycia Sniper Rifle albo wyrzutni rakiet ![]() Pomysł spoko. Jeżeli znajdzie się więcej chętnych "żołnierzy" możemy polatać z karabinami po lasach ![]() Pozdrawiam, Bart[PL]
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Cio to za gra ja wogle nie wiem cio to za gra
![]() Morze mi powiecie?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Medal of Honor pod innym tytułem, z idealną grafiką, muzyką, walkami na wielu frontach, tylko trochę krótka (do przejścia w 6 godzin na najwyższym poziomie). Polecam :rolleyes:
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Mój znajomy (totalny noob i kretyn) gra w tę grę, więc ja trzymam się od niej z daleka.
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Co do samej gry: nie przewijają się tam stada 13-stolatków, za brak angielskiego na zagranicznym servie zostaniesz wyśmiany jak E.Górniak podczas śpiewania hymnu, dowiesz się czegoś z historii, sceny w grze inspirowane filmami: "Szeregowiec Ryan" oraz "Wróg u bram", nie trzeba trenować skilli, możesz się wyżyć jeśli chcesz i nie dostaniesz red skulla ![]() Osądziłeś pracę programistów, której nawet nie widziałeś ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2003
![]() |
![]() ej to jak ty nie lubisz RPG to chyba tibi tez nie lubisz coo??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Lokacja: SzczecineK
![]() ![]() |
![]() Nie obrazajac wszystkich milosnikow i zwolennikow gry Call of Duty stwierdze tylko ze naprawde nie ma sie czym podniecac grafika moze jest lepsza ale nic pozatym, ma bamberska grywalnosc , jest krotka i nie ma tych wszystkich bajerow i mozliwosci co MEDAL ze wszystkimi dodatkami. Jak narazie przynajmnie dla mnie medal jest najbardzie dopracowana strzelanka jest duzo map a jeszcze wiecej w necie wiec naprawde PoLeCam MEDALA i dodatki A zaraz na drogim miejscu oczywiscie Battlefield 1942.
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Już nie będę klepał nowego posta -> przecież CoD przewyższa Medala'a o klasę, to prawie jakby porównywać Wolfensteina 3D z Return to castle Wolfenstein. Ale każdy ma prawo do własnego zdania i każdy lubi to, co mu najbardziej odpowiada ![]()
![]() |
![]() |