![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2005
![]() |
![]() Witam tibia.pl
![]() Jak narazie dam tutaj kilka broni tibijskich/bronie palne/postacie...i cos tam jeszcze ;p Claymore ![]() Plate shield? ![]() miecz dawnych aniołów ![]() Double axe ![]() jedna z kilku versji machety ![]() jeden z mieczy ![]() kolejny miecz ![]() miecz z czaszką od skull staffa ![]() takie sobie 2 tarcze ![]() blood axe ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() rose sword
![]() snake shield ![]() wielka siekiera ![]() vampire staff ![]() ..... ehh się rozpisalem ;p koniec z malymi rozmiarami. mam ich okolo 200 ...nuiektore są stare i do dupy więc ich niedam. reszta jest spoko ale to wklejanie -.- okok.... teraz ide zjesc kolacyjkę.... jutro dam resztę wielkich rysunkow. budynki popstacie i bron palna ;] Pozdrowionka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Randall Sullivan
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 37
Skille: 19/21
Poziom mag.: 48
|
![]() Większosc mieczy przypomina mi te z tibi tlyko niektore zmiksowane
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Bardzo ladne grafiki! Wszystkie bardzo ladnie powychodzily
![]() Moze zagladniesz Cloud na moj temat i tez moze ocenisz? ![]() Ladnie ci wyszla Ta tarcza z tym wezem ^^ Powodzenia z nastepnymi pracami ![]() Wasz, El Muchacho @Down: Obaj jestescie rozwydrzeni ![]()
Ostatnio edytowany przez El Papier - 05-10-2005 o 21:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() Grafiki to moze robisz niezle...(te akurat sa przecietne w porownaniu do innych ktore widzialem w twoim wykjonaniu)
ale dla mnie zostaniesz juz na zawsze rozwydrzonym ,niewychowanym,glupim dzieciakiem ; > up@ Nie denerwuj mnie : P Ostatnio edytowany przez vaviec - 06-10-2005 o 17:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() a edytowac posty to nie laska, co? --" 3x pod rzad, to mi podpada pod ostrzezenie. A grafiki od Clouda na pewno lepsze niz autora tematu, chociaz prawde mowiac tez nie powalaja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Spiney
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() oczywiscie ze ta sama osoba. ]
@Maciosieks: KURAJA?! nigdy. znamy się z tibia.org.pl i nigdy bym sie nie odwazyl i nie posunol do takiej glupoty -.-...coz jestem tu nowy ale wierz mi na slowo... no coz jezeli nie to posprawdzaj dokladnie -.-...zanim narysowalem te grafiki to Kuraja na tibia.org.pl nie bylo i wogle go nie znalem tak więc wiesz -.- a tutaj daje moje trzy bronie palne: ak-47 ![]() ingram ![]() colt.45 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() aha. No w kazdym razie prace z 2/3/4 posta sa lepsze niz te z pierwszego. A jezeli to ta sama osoba, no to banik chyba poleci na przynajmniej jedno z kont, co? Bylo sie nie przyznawac...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() Bardzo piękne grafiki najbardziej podoba mi sie Vampire Staff (^^..)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
nierozumiem? czyli 1 user nie moze miec 2 kont? -.- konto Cloud Streef mial bana ale juz się skonczyl czyli postępuje zgodnie. tamte wszystkie male obrazki byly w paincie a bronie palne w photoshopie lekko dorobione.dlatgo te 3 grafiki są ladniejsze....moze wam się wydawac ze inne osoby robili ;] lecz trochę mi przykro ze tak oceniacie nowych no ale coz... trzeba zyc i byc pozytywnie nastawionym |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() regulamin obowiazuje wszystkich.
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Po prostu pięknie ci wyszły te bronie. Widzę, że nowa siła graficzna powstała na forum. Zapraszam do komentowania mojego tematu z potworkami.
![]() |
#17 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
chyba nie zrozumiales tego pkt regulaminu. ja zrozumialem to tak: osoba ktora MA bana nie moze robic nowego konta. a konto Cloud streef mialo bana ktory juz minol |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() dostales bana, zalozyles drugie konto. TO JEST ZLAMANIE REGULAMINU. I nie kloc sie ze mna kiedy nie masz racji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
|
![]() Data zalozenia konta Cloud: 05 10 2005
ban minol mi w tamtym miesiącu więc to Ty się nieklluc nie nie rob smietniku w tamcie...prośze ;/ |
![]() |
![]() |