|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Dzisaj w jaskini byl boter na autoexpie miał pecha trafiajac na mnie
![]() ![]() ![]() ok tera fotki blokada http://img367.imageshack.us/my.php?image=boter1km.jpg i jego ded http://img367.imageshack.us/my.php?image=iend4rx.jpg niestety loot to tylko 2 k ale zawsze cos ![]() Precz z botami ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
|
![]() No szkoda ze ci "besa" ukradli
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2005
Lokacja: Wrocek
![]() |
![]() Stary... super ss! Szkoda ze po 1 - nie udowodnisz ze uzywal bota
po 2 - po co takiego ubijac? 26 lvl.. co taki moze miec? po 3 - jak bily go dwarfy w trapie to bylo spoooro czasu na robienie ss, czemu tylko 2? po 4 - do dupy ten temat;P
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 10 2005
Lokacja: 666”S 34”W
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() po 2 26 lvl knight moze miec sporo dobrych rzeczy a juz na pewno eq po 3 z tym sie zgodze , chociaz i tak wystarczaja po 4 nie badz taki kozak , jak nie podoba ci sie temat to zaloz swoj i tam sie dowartosciuj ... ten komentarz do dupy byl zbedny (a moze ty masz jakies problemy z dupa?? ktos ci cos wsadza w dupe , wchodzi w dupe ![]() @topic - Wielkie Gratz dla ciebie takich noobow trzeba tepic , slusznie postąpiles masz u mnie "+" ... Pozdrawiam... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() co do kasy knight na 27 moze miec jeszcze lepsze eq teraz skilluje a w depo mam juz 90 k czyli 30 k bs jak sie trafi i zbieram caly czas z loot bagów a nieraz niegram 1 dzien knightem i robie caly dzionek uhy drutem
zeby tylko miec demon shilda ![]() a o screnach wiem ze moglem wiecej ![]() shit w tym momecie w jaskini z trolami jest next boter ale jego nie zabije ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez paior - 09-10-2005 o 07:39. |
![]() |
![]() |