|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() Otóż mam nastepujący problem, robiłem wczoraj format koledze, nic nadzwyczajnego, wcześniej miał wina 98 ja mu wgrałem xp. Zadowolony z wykonanej roboty poszedłem do domu, Dziś rano przybiega do mnie z płaczem że mu fifa nie chodzi (jakież to przykre nie
![]() Może ktoś z was sie kiedyś spotkał z czymś takim, jeśli tak to prosze o treściwą odpowiedź co z tym fantem zrobić bo gość mi nie da spokoju ps. do moderatorów: ja wiem że jest sporo forów o tej tematyce ale tam zazwyczaj nie siedzi tyle osob co tutaj wiec na odpowiedź czekał bym długo, prosze was o niekasowanie tematu dopóki nie padnie odpowiedź, potem róbcie co chcecie pps. RATUNKU [; ppps. do wielbiciela prozy sapkowskiego, jak nie masz nic do powiedzenia to lepiej zamilcz bo zaśmiecasz tylko forum bzdetnym tekstem, jak ci sie kraj nie podoba to zniego wyjedź, jak temat ci sie wydaje głupi to nie pisz. Do nastepców tego pana, jak nie macie nic do powiedzenia to nie mówcie szkoda waszego czasu
"Czemu nas tam nie ma gdzie za darmo wszystko dają...." "płoń płoń płoń parlamęcie niech spali cię ogień na historii zakręcie" ![]() Ostatnio edytowany przez Pacek - 08-10-2005 o 21:20. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 10 2005
Lokacja: Tam gdzie nie mam kontroli...
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Czy Ja Musze Zycz W Tym Kraju??!! WŁaŚnie SkoŃczyŁem PisaĆ Na Jeden Idotyczny Temat A Terz Ten Aaaaargggghhh!!!
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Youkari
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
![]() |
![]() Sam mam z tym problem
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Pirat Fify Football 2002 nie chodzi pod żadnym XP.
|
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
@topic Jaki SP jest zainstalowany?
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 10 2005
Lokacja: Tam gdzie nie mam kontroli...
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
haha a sam tak robisz? Ale to wina forum, jak masz capslocka to nie ma samej dużej litery tylko każde kolejne słowo z dużej litery. Muahahhaha |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() @up: Chyba nie rozumiesz aluzji... Poza tym co w tym idiotycznego? Że koleś ma duży problem? Chciałbym zobaczyc co ty byś zrobił na jego miejscu.
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Patch plx. Jeżeli to nie pomoże to pewnie nie chodzi na XP. Albo znajdźcie lepszego cracka xD. Tak btw w życiu grałem tylko w 1 fifę (i chyba była to właśnie 2002) nudaaa...
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() @up
Jeśli on ma pirata to niech lepiej nie patc***e... A podejrzewam, że ma bo jak już mówiłem: Pirat Fify Football 2002 nie chodzi na XP... |