|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Ok. Myslalem ze sie spodoba. Zrobilem pare tematow i ostatnio wypuscilem moje dzielo nad ktorym pracowalem 2 godziny. Otoz uzywam painta bo jest jedynym darmowym programem. Uzywam tez sprite editora. Sluchajcie chodze po tych tematach i patrze ze pan Cor Tibiarz robi fake'i za pomoca painta a wszystkim sie podobaja. Kiedy ja sie zabieram odpowiedz mam "zle powklejane. do du*y". Jak mam robic dobre fake'i. Tu macie fake'a ktorego zrobilem. Pewnie nikomu sie nie podoba. Wiec jak mam robic ladne fake'i?
![]()
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Ekhmm...nie uwazasz ze to wszystko jest nienaturalnie powiekszone?zachowaj wielkosc SPR.I umieszczaj najpierw w temacie nasze pierwsze fake zobacz co ci powiedza i rob..Mozesz mi takze na gg pokazac i ci odpowiem
Pzdr Your Sven
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2005
Lokacja: Blachownia
Stan: Niegrający
Imię: Green Sorcer of Doom
Profesja: Sorcerer
Gildia: żadna
Świat: Fortera
Poziom: 28
Skille: 19/23
Poziom mag.: 37
|
![]() Piksielaste...
![]() Po prostu nie używaj zdjęć z real tibii, tylko wszystko rób z SE*. Ja osobiście też używam painta i "Przygody Zdzisia Skeleta" (to jest mój pierwszy Fake-story ![]() ![]() __________________________________________ ![]() ![]() ![]() __________________________________________ Lubie śnieg, koledzy moi też ale dziewczyny niee ( ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
Lokacja: Winter Gate
Stan: Rookstayer
Imię: ClutterMoneky
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: oneoneone razrazraz
Świat: Eternia
Poziom: 13