|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Otóż, to wkońcu powstało ! Prawdziwy Fake Story (CP to tylko tymczasowy fake, będę musiał go niedługo jakoś zakończyć, przewiduje 5 odcinków dla CP ... czyli kilka zostało). Otóż, tu prosze państwa macie nowego zastępce FoI ! (w pewnym sensie) ! :>
No dobra, długo nie musze mówić, potem (jak będę mieć wkońcu swego kompa) zrobie logo... itp... P.S. Troche chaotyczne, ale mam nadzieje że jako tako czytelne :* . Shield of Destiny Spis Treści: Chapter I: Dastion History Part I: Ghostly Guardian - page 1 __________________________________________________ ____________ __________________________________________________ ____________ __________________________________________________ ____________ __________________________________________________ ____________ __________________________________________________ ____________ __________________________________________________ ____________ Chapter I: Dastion History Part I: Ghostly Guardian 1) ![]() 2) ![]() 3) ![]() 4) ![]() 5) ![]() 6) ![]() 7) ![]() 8) ![]() 9) ![]() 10) ![]() 11) ![]() 12) ![]() 13) ![]() 14) ![]() Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 10-10-2005 o 15:42. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() Zaje****ty fejk bardzo pomyslowo i te grafiki z mgla i innym bardzo mi sie podoba pierwszy pozadny fake i widac ze sie nad nim starales za to masz 10/10 za all fabule i grafike oczywiscie naprawde zachwyciles mnie ta grafika.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Youkari
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
![]() |
![]() Fejk cudowny swietny ale... ots editor :/ looknijcie na obrazki 2 i 4
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Stan: Początkujący
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() Uuuuu...
Robi się co raz to większa konkurencja. Ciekawe czy Crowal pobije Avagera :>. Ale według mnie PC bardziej się trzyma :\, bo ma lepszą fabułe (nie, nie z powodu przekleństw -.-"). 9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Wykonanie wyśmienite, ale fabuła troszkę denna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() $vboptions[postminchars]
Ostatnio edytowany przez Dejvo - 03-09-2010 o 18:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2005
Stan: Początkujący
Imię: Vomowu-wladca
Profesja: Paladin
Gildia: Niemam!!
Świat: pacera
Poziom: Aco
Skille: Nidpowi
Poziom mag.: Du
|
![]() Up@ można przecież z wszystkiego korzystać!! Avager jestem twoim fanem 100/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale czemu ots map editor?? czy inne badzieiwei?? zaraz dam potwierdzenie na to
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() Cytuj:
@edit: @Avager: Ja wierze ludziom więc zwracam ci honor.Mimo, że to jakiś badziewny programik... I tak czekam na m0re.
Ostatnio edytowany przez Norah ^^ - 10-10-2005 o 15:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Jezu już mówiłem że urzywam programu od kumpla (nie, żaden Map editor), poprostu program od kumpla... a iż pisał go z kodu źródłowego OTS editora (Czy jak to temu) to nie moja wina
![]() ![]() Ahh tak to napisałem że sam sobie nie wierze ![]() ![]() Dobra, a tera co do prac późniejszych, jak sam mówiłem, fake jest robiony na szybko (czyt parter), wyższe elementy takie jak wieża, mosty itp... będą ofcorse wycinane ! (tu też jest pare wycinanych gdyż programik ten nie może znaleźć elementów do domu - łóżka itp ale to i tak mało... ) . A kij, gadajcie co chcecie, musze jakoś pokazać potem że to zupełnie inny program niż sądzicie :> . Cya ! EDIT: Dobra jeszcze takie jedno, jak wam sie nie podoba że urzywam dobrych chęci kumpla... no to moge wogule nie robić :/ .... tylko napiszcie. Gdyż wszystkie fake'i z serii Plagiat Company są robione w tym oto programie... dlatego to sie nazywa Plagiat Company (czyli ja i Kris... chyba proste ![]() Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 10-10-2005 o 15:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Eeee... Taki program... Hmmm... Ja myślę tak:
-Fake, musi być dobry, nie ważne jakiego programu się używa, byleby nie było błędów. Możeby nawet być OTS, jeżeli się poprawi wszystkie błędy. -Nie możliwe żeby używał OTS(Sam nigdy nie używałem, ale troszke wiem) bo by musiał zmieniać prawie wszystkie grafiki(?!), mam na myśli poprzednie 3 Fake. Avager!!!!! Co ty kurde robisz??!! Utopiłeś następny Fake story...? A myślałem że zrobiłeś to ostatni raz... P.S. Nie konkurujemy ze Sobą(W każdym razie ja z Avager'em), bo wiem że i tak nie miałbym szans... Nie robie żadnych efektów(Poza kilkoma ostatnimi częściami), fabuła ledwo się trzyma kupy(Sami to mówiliście...) I jest troszkę błędów... Wogóle się zastanawiam czy nie utopić tego Fake'a, bo już jest troche "Przeterminowany"; i nie zacząć wszystkiego od początku...
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Hehe, nawet nie zle, tylko ze w domu on ma dziure w poduszce
![]() 9/10 ![]() Ps. Fabula w porownaniu do Humans Doom i Fall of Issuri niezbyt dobra :/
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Ehhh... Nic nowego
![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bardzo ładny fake, ale stracił on ten smaczek tamtej histori...
Troche niewieże, że jakoś Ci kumpel napisał programik, ale wychodzi nieźle i robi naprawde niesamowity efekt (ta mgła i inne...) Czy już nie powrócisz do Central Parku? Jak nie to szkoda, ale niech ta część bedzie naprawde wyrąbista i zaskakuje pod każdym stopniem. Niestety ta praca ma swoje minusy (według mnie oczywiście...), ale ich nie wyjawie.