|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2004
![]() |
![]() Mam takie male pytanko dotyczonce serverow.
Ostatni raz gralem pzed poprawkami i gralem na secura, jakis... rok temu. Teraz czuje sie jak noob wsrod nowych serverow i wybralem isara co onim myslicie, na jakich serverach wy gracie i jaki uwazacie za the best ?? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 03 2004
|
![]() eeee... trudno porownac servy bo raczej kazdemu podoba sie ten na ktorym gra ... ja byralem tytanie i mam gildie kolegow i jest spox ale to samo jest na innych serwach tylko ze na starszych gildie maja raczej wieksze wymagania bo tam jest molo nowych osob...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie można porównywać serwerów bo żaden nie jest najlepszy... ja gram na Azurze i jest całkiem fajnie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2004
![]() |
![]() Ja gram na servie Liberia dla mnie to najlepszy świat! polecam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() Ja też na Azurke cie przeniosłem(czemu? bo kolega poszedl
![]() ![]() O innych swiatach nic więcej niepowiem bo niewiem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Na Isarze co drugi high lvl to Del'Toro. Danubia to bardzo pokojowy serwer. Na Hibernie trwają nieustające wojny, ale są to wojny między najlepszymi, więc przeciętnego gracza raczej nie obchodzą. Ale na Danubii jest dużo Polaków (może to dobrze, może źle).
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Szczecin
Imię: Wicheer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Green League
Świat: Furora
Poziom: 85
Skille: 89/87
Poziom mag.: 6
|
![]() Ja gram na Isarze i jest spoko bo jest malo pk i wogle jest fajnie tylko czasami jest glupio jak jest duzo ludzi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Gram na Isarze i jest ok. Jedyny minus to to, że jest full ludzi i w godzinach szczytu-czyli przez cały dzień
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 02 2004
![]() |
![]() Ja gram na Isarze i Ci tesh polecam ten serv. Co tu dużo mówic jest opoprostu THE BEST ! ! !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 05 2004
|
![]() Ja gram na hibernie i stwierdzam fakt ze jest tu od groma polakow. Stwierdzam rowniez fakt ze jednak trwaja tu wojny. Pomiedzy dwoma najslilniejszymi Gildiami hiberny. Na szczescie mnie ta wojna niedotyczy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Chwalol ludziska isarke po jest wypasiona
a jak tam opinie ooooooooo (Azura) to pomiendzy tymi dwoma servami sie miotam i jusz niewiem gdzie grac, co prawda na azura grajol moi kumple lecz jakos sie polubilem isara pomimo 3 ripow ![]() bo mnie pk dapadli przed carlin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2004
Lokacja: Guildford(UK)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Minne Reid
Profesja: Sorcerer
Gildia: ----
Świat: Hiberna
Poziom: 17
![]() |
![]() Najlepiej jest grac na nowych servach......mało osób, pełny respawn praktycznie all day...mało PK,mozna szybko nabic lvl i pochwalic sie kolegom
![]() ![]() Mamo nie bij, już nie będę PK...
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() no wiesz azura jest nowa i z relacji kumpli to miodzie jest z respawnem ale muwisz nowe servery
to moze wiesz jaki ma moze jeszcze nowszy wejsc najlepiej szwabski ale narazie ISARA RULEZZZZZ a AZURA jeszcze niewiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Ja szczerze polecam Danubie! Jest spoko serv, baardzo malo pk (przynjamniej w A
![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja wzbrałem Isare dlatego ponieważ grają tam moi znajomi,lecz co do tego że jest tam mało PK to bym sie zastanowił ( na moje jest ich bardzo dużo (Del toros
kiedys z nudów zaczoł mnie atakowac , na szczescie ucieklem do depo ![]() pozdro ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja polecam calimera, z całą pewnoscią niema tam pk najwyzej kilka thiefów
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
|
![]() Polecam Azurę, bo jest tam fuuuuuuuull polaków, ale PK od groma w Carlin
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Radom
![]() |
![]() Isara ma jedną wielką wade: Del'Toro!!!
![]() A tak poza tym to jest spoko serwer dużo polakow tam gra |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2004
|
![]() ja najbardziej lubie lunare zrobilem sobie tam 3 chary jest spox chociaz duzo pk ale i to jest super jak pk za toba zap....ala to masz podwyzszony poziom adrenaliny zajefajna sprawa nie ma zabawy bez ryzyka
POZDRO VEPSIK _____________________________________________ WEDLUG MNIE PK TO TCHORZE ATAKUJA SLABSZYCH NIECH PODSKOCZA DO ROWNYCH SOBIE LUB LEPSZYCH Z ZIELONYM HP CIEKAWE CO WTEDY POWIEDZA JAK DOSTANA WPIERDY TEPIC PK !!!!!!!!!!!!!!! _____________________________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: Pawłowice/Śląsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Azura
![]() |
![]() Ja gralem na novej i fajnie tam jest tylko straszne kolopoty z wejsciem i przenioslem sie na azure gdzie jest extra ===duzo polakow!!!!
|
![]() |
![]() |