|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: 100lica
Stan: Na Emeryturze
Imię: Wolan of selena
Profesja: Knight
Gildia: Corent
Świat: Selena
Poziom: 50
Skille: zjebane
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Mam niestety tylko nobla armor, p-legsy, dark helmet, dwarven shield i longsworda. mam zamiar troche poexpic na soldkach ale niewiem jaki sobie eq dokupic. Mam tylko 20k i niewiem jakie eq sobie dokupić ;/ I jeszcze ile szło by UHów na 1 godzinke hunta. Walcze mieczami na selenie
ile to może kosztować bo niewiem czy może mi wystarczy jeszcze np. na k-armor i czy pomagać sobie z hmm czy to tylko strata kasy?? A może lepiej wybrac sie na jakies inne potworki niż soldki (facc)?? Ostatnio edytowany przez Wolan - 12-10-2005 o 17:45. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dokup sobie fire sworda albo spike sworda i dragon shield.
Przy twoich skillach (60/60 jak widze) bedziesz tracil uh'y tylko w wyjatkowych przypadakach ( przy 4-5 soldach na raz ). Jesli bedziesz caly czas jadl to nie powinienes wogole tracic uhow.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak się long swordem walczy, to ja się dziwie że umiesz dwarfa pokonać...
A pozatym głupi temat, idź i zobacz. Slodki nie takie straszne.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: 100lica
Stan: Na Emeryturze
Imię: Wolan of selena
Profesja: Knight
Gildia: Corent
Świat: Selena
Poziom: 50
Skille: zjebane
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() longswordem nie walcze, tylko poprostu mam. Do 15 lvl caly czas trenilem na rotach wieć troche sie expa nabilo, a jeżeli masz pisac takie "mądrości" to lepiej idz sie schowaj -.-'
Ostatnio edytowany przez Wolan - 12-10-2005 o 18:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Przemyśl
|
![]() Tak jak kolega wyzej napisał: d shield i fs. i jak bedą cię gonić 3 soldy to staraj się bic jednego a przed resztą 2 uciekaj.. wtedy bedziesz nie tracił uh. Na twoim miejscu pomeczył bym sie jeszcze i zrobił bym skille 70/70 (jakis tydzien roboty) zalezy ile grasz. Puzniej exp leci jak marzenie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() A z wolnymi expowiskami na Selenie nie ma problemu z expowiskami
![]() |
![]() |