|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: Legionowo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: -
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
![]() |
![]() Pewnie taki temat był ale nie moge znaleźć a potrzebuje szybkiej odpowiedzi... Otóż wysłałem parcel do innego chara na ty samym świecie, ale parcel nie doszedł. Był dobrze zaadresowany. Może dlatego że tamten char miał depo zapchane to go niema. I teraz czy jeśli opróżnie to depo to parcel przyjdzie, a może poszedł do innego miasta, bo napewno nie wrócił do chara z którego wysyłałem. Thx za odpowiedzi.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak miał zapchane depo, to parcel znikł.
Przecież nie trzymają go w schowku na parcele ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
To czy depo jest zapchane czy nie, nie ma znaczenia - parcel i tak dotrze na miejsce. Co do pytania o znikajacy parcel - od lat krąży pogłoska, o "parcel bugu" - czasami (bardzo rzadko) parcel znika i nie dociera na miejsce. Być może przytrafiło się to i rushowi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Stan: Niegrający
|
![]()