|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Nie, z tego co mnie pamiec nie myli dead znikna po 3 miesiacach, ale nie mam 100%-ej pewnosci.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() aha bo strasznie mnie to gnębi nieiwem czemu nie mam ded na moim charku itd.ale wkoza mnie to wg mnie dedy poinny byc tylko do wglądu wlasciciela co kogo interesi co i kto mnie stuknelo -.-
|
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 101
![]() |
![]() Po jakimś czasie same znikną...albo jak masz za dużo to te początkowe się kasują(ale chyba to zmienili)
#5 |
Guest
|
![]() noo taa.. ale w sumie niewiadomo po jakim czasie znikaja
![]() ![]() CIPsoft sux ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#6 |
The Witcher
|
![]() Moim zdaniem liste deadów jest dobrą sprawą i jest ok tak jak jest. Wstydzisz się swoich deadów .. to staraj się ich nie łapać
![]() ![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |