|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Elysia
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() O to co dostałem na mail'a:
Od: [email protected] Do: [email protected] Kopia do: Temat: - You have been warned Data: 1 stycznia 1970 00:59 [do druku] [pokaż/schowaj nagłówki] Witaj Arbalest, Zostałeś ostrzeżony za złamanie regulaminu forum Tibia.pl. Rodzaj tego ostrzeżenia to : (Warning Type = 'Poważne ostrzeżenie') Otrzymałeś za to 6 punkt(ów) karnych. Punkty te pozostaną na twoim koncie przez 40 dni. After that, they will be removed automatically. Post, za który zostałeś upomniany, to: http://forum.tibia.pl//showthread.php?p=552022 Osoba, która dała ci upomnienie, podała taki komentarz: ======================================= Spam "jestem pierwszy". Zapraszam do lektury regulaminu ======================================= Masz w tej chwili w sumie 6 punktów karnych. Jeśli otrzymasz 10 punktów karnych, zostaniesz automatycznie zbanowany na 30 dni. Aby zobaczyć wszystkie upomnienia, które do tej pory otrzymałeś, wejdź na ten adres: http://forum.tibia.pl//Warn.php?do=ViewMyWarnings Proszę nie odpowiadać na tą wiadomość, gdyż do nikogo ona nie dotrze. ---------------- Zespół forum Tibia.pl __________________________________________________ _______________ Więc chciałem pwoiedzieć, że nigdy nie piszę typu "jestem pierwszy itp" Popatrzcie na datę <ja jej nie zmieniałem> I czy to możliwe by ktoś mnie hacknął...? Bo ja nie pisze takcih bzdur, a już sama data mnie zastanawia...Także chciałem dodać iż mnie bardzo zdziwiło to co dostałem na emaila... |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Ab'dendriel
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
|
![]() Data wynika z tego ze masz cos rozwalone z zegarem systemowym, i wyszlo na to ze masz rok 1970. O to ten problem.
A o reszte pytaj modkow |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Proszę nie odpowiadać na tą wiadomość, gdyż do nikogo ona nie dotrze.
---------------- Zespół forum Tibia.pl Chyba nie odpowiedzą roltfl a co do czasu to mam ustawione dobrze <12 pażdziernika 2005>... |
![]() |
![]() |
#4 |
The Witcher
|
![]() Jak widać ta wiadomość została wygenerowana automatycznie przez system i dlatego też nie ma co na nią odpowiadać. Co do daty to prawdopodobnie źle jest ustawiona data na serwerze, z którego została ta wiadomość wysłana.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Dziura nieopodal Thais
Imię: Adamrosz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Poziom mag.: 55
|
![]() Ostrzeżenie jest tzw. "post-related", w temacie http://forum.tibia.pl//showthread.php?p=552022 jest twój post, w którym wg. Raynolda chwaliłeś się, że jesteś pierwszy;p(nie wiem, jak jest faktycznie, bo nie widziałem posta przed usunięciem)... Huh, to chyba dobrze, że ja trafiłem na Raula, bo on mi za to dał tylko jeden punkcik;p kiedyś;p A data jest taka zawsze, jakiś błąd po prostu.
Post został napisany przez ciebie o 01-10-2005, 15:46.
![]() |
#6 |
Nieobecny.
|
![]() http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=52039
Jasne, wcale tego nie napisałeś. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja nawet tego filmu nie oglądałem -.-
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() Trzeba sprawdzić IP...
#9 |
The Witcher
|
![]() Moim zdaniem to głupie tłumaczenie. Jak ktoś ci hackuje konto i chce ci zrobić na złość to nie będzie uzywał jakichś delikatnych metod "panie adminie proszę mi dać kilka karnych punktów" a raczej uzyje ostrych argumentów " ty głupi k****e dawaj mi te p********* punkty".
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2004
Lokacja: Nowogard
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
nawet dostałem bana za jakiegoś frajera co mi się na konto władował Ostatnio edytowany przez Spedit - 14-10-2005 o 16:41. |
|
![]() |
![]() |
#11 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Shakowane, pożyczone, czy byłeś pijany, mało to nas obchodzi. Odpowiadasz za swoje konto i ponosisz konsekwencję.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |