|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Polska
|
![]() ciekawi mnie 1 rzecz...
czy mozna byc zarejestrowanym w edron? lub jakims innym miescie dostepnym tylko dla pacc? jesli tak i jestesmy zarejestrowani w jakims z nich np edron i skonczyl nam sie pacc to co wtedy? powrocic statkiem nie mozemy bo nie mamy pacc wiec co? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() W przypadku gdy jesteś np. na Edron i skończy Ci się pacc dostajesz darmowy teleport (po przelogowaniu) do świątyni Thais (oczywiście razem z rezydencją). Jako zachęta do kupna pacca - wszystkie przedmioty w depo (Edron, Darashia, Port Hope) zostają na swoim miejscu i musisz kupić kolejny pacc by je odzyskać =)
Tak swoją drogą szukać się nie chciało? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Polska
|
![]() lol
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2005
Lokacja: Kraśnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sinic
Profesja: Knight
Gildia: Undead Guild
Świat: Fortera
Poziom: 25
Skille: 54/50
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() A ja też mam pytanko jak kupie sobie domek na np. Edron to jak mi sie skonczy paccek to co sie dzieje??(ja oczywisie nie mam pacca i nigdy nie bede mial
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Cytuj:
@DOWN: Ja tez sie moge mylic, ale mimo wszystko moja opcja [wnioskujac z poprzednich wypowiedzi] jest bardziej logniczna ![]() Ale nie jest to rzecz na 100% pewna, sam jej nie doswiadczylem ![]() Pozdro, T. Ostatnio edytowany przez sir Tifejo - 13-10-2005 o 23:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @up
Przypadkiem nie do miasta w którym jest domek? Tak mi się wydaje, ale moge sie ofkorz mylić. Poszukać nie można? Jest chyba 666 topiców o tym. Nie zaśmiecajcie forum -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Wszystkie rzeczy z depo laduja w depo w thais a ty sie odradzasz w swiatyni w thais
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Between heaven and hell...
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() @Burak~ & Nitro: Wam chyba odbiło...
@Topic: Jesteś wraz z rzeczami teleportowany do Thais i tam meldowany... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() a) Rzeczy w domku są przenoszone do depo miasta w którym miałeś domek. Jak miałeś domek w Ankrahmun rzeczy są w depo Ankrahmun i tam zostają.
b) Jak miałeś rzeczy w depo na Edron to one tam zostają. c) Ty jesteś teleportowany do Thais ze swoim plecakiem i tylko z plecakiem. Tyle na ten temat. Kto sie niezna niech sie nie wypowiada.
![]() |