|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 82
Skille: 86/83
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Jak sam tytuł wskazuje oficjalnie udukomentowany rekord serva w blokowaniu Demona. 1 bloknełem ale na 2 padłem co jest jeszcze widoczne na moim acc
![]() _________________ Filmik mało waży ok. 2.5mb i pokazuje kulminacyjny moment bloknięcia. _________________ http://rapidshare.de/files/6260329/1*****.html Enjoy
![]() ![]() *With great power comes great responsibility. ____________________________________________ "One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all And in the darkness bind them" ____________________________________________ Persistence will be greated. ____________________________________________ Bloodbrother in sword to Przemoprymass. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niat Luza
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 89
Skille: 78/76
Poziom mag.: 7
|
![]() No no mi sie podoba ale byly 2 sytuacje pod bramkowe pokazane na filmie ;D
Hail Celesta
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
Świat: RL
|
![]() No gratulacje. Ale 2 razy bys prawie padl i raz chyba laga miales
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 01 2005
Lokacja: W moim domu proste, nie?
|
![]() O.O niedługo to już 20 druidzi będa orsha~ blokować XD.
Very najs!! gz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() UHali cie ... e tam nic szczegolnego jak sie uhali :/ Widzialem miales z 2 czy wiecej razy RED i po chwili swieciles jak choinka
![]()
Prof: Royal Paladin Lvl&skills:39, 78/63,15mlvl best solo,team: necromancer,Dragon Lord nick: Vorment Firefist Uoch. Stare :S Prof: No Vocation lvl:skills:1, 10/10 0mlvl best solo,team: nie ma/best team RAT nick: Vorment Firefist Pozdro dla all hackerow w Tibi no i szczegolne pozdro dla asslickerow takich jak Macho Firefist. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 10 2005
Lokacja: 666”S 34”W
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Raczej go nie uhali chcialbym zobaczyc w recu bo tu mozna zwalaniac ale raczej go nie uhali bo wolno sie uhal i dlugo mial czerwone a nikt go nie uhnal ! chyba tylko on sam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() ....nice xD ;]
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 10 2005
|
![]() wiecie co ja jakos nie wierze w te durnoty.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Gz filmiq btw. czy mogłbyś napisać eq i skille na jakich blokowałeś tego demonka?
@up To zależy od agresywności potworka. Mojego kumple na 80 złożył 1 DL a ja blokowałem na ~40 dosyć spokojnie. Btw. skille są bardzo ważne co do blokowania demonów. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Imię: Kermit'Demolka
Profesja: Royal Paladin
Gildia: AIE
Świat: Xerena
Poziom: 118
|
![]() omg
zrob ten film lepiej w rec i pokaz jakie dali ci eq do bloczenia i ile osob cie uhalo LOL
What happened to you You've played the victim for so long now in this game What i thought was true It's made of fiction and i'm following the same But if I try To make sense of this mess I'm in I'm not sure where I should begin I'm falling, I'm falling |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Sosnowiec~
Imię: Thristen
Świat: Celesta
Poziom: 154
Skille: 102/65
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
tak Dali mu demon seta, Bp uh po 100x chargów, na dodatek potem wpadl tam Gm i dal mu na 10minut 15mlvl i kolejnego demonA ZABIL SOLO z sd.. Btw. Ladnie go bloczyles ![]() niewiem czy wiesz ale przed toba dlugooo Byl "lucor" i blokowal go na 40lvlu, nerox mu shotowal z sd a najlepsze bylo to ze mu golden legsy wtedy wypadly ^^ ale to i tak zawsze o 1lvl mniej Gratz xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 11 2004
|
![]() Myśle że ja rozwinę niedopowiedzenia wszystkich...film w rec już był ale admin na prośbe autora go skasował dunnow why.
Link: http://rapidshare.de/files/5761602/demony39lv.rec.html Jak możecie zobaczyc za przeproszeniem miał mierny set jak i skille a uchnięty został raz na zielonym hp LOL. (btw. anulowac trade uhów w 4-5 min bo wystąpi debug assertion) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Imię: Rune Blade
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Angels of Revenge
Świat: Pandoria
Poziom: 41
Poziom mag.: 51
|
![]() Gratz wyczynu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Szlachta Wrocław
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Laughing Octopus
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
Ty masz 140 najta ? chyba na ots'oe .. co do wmv'a , to nice i gratz blocknięcia demona na tam małym lvlu ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() Ładnie ale prawie padłeś wazne ze zblokowałeś i widać było ze sam sie uhał
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2005
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jadeso
Profesja: Knight
Świat: Secura
![]() |
![]() Bardzo fajny filmik tylko jakosc troche slaba bardzo mi sie to podobalo. nie jest niemkozliwe zablokowac demona na takim lvl. trzeba miec troche szczescia i umiec szybko sie uh'ac.Moje gratulacje
![]() |
![]() |
![]() |