|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Mythera , Kapitan Popo
![]() |
![]() Elo gram na Calmerce!!
Mam postać która sie nazywa Zumofuju (jakoś tak w edytorze wyszlo ![]() ![]() Skład---> Zumofuju 19lvl 32mlvl Amazon Camp(może nie najlepsze ale zawsze cos ![]() Zaczynamy ![]() ![]() Jakoś tam idzie to powoli.... ![]() Wkońcu sie wkurzylem jak 1 koleś ciagle mi sie wjeb***ł i brał loota a potem sie chwilil ze p arm wzioł ![]() ![]() Ale expie dalej: ![]() Resp 2 Valkirie jusz zabiłem: ![]() Drugi raz zrespawnowaly sie 2 valkirie (dobijam): ![]() cd za chwile:
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No i tu zrobilem najwiekszy bład: wszedłem na góre gdzie była 1 Valka zabiłem i poszedlem jesc obiad
Jak wróciłem patrze knight 33lvl koło mnie a na dole dragon ![]() ![]() ![]() po ss-ie: 19lvl 30mlvl Loot:nic Strata okolo 200 gp chain armor 1/2 bp hmm 1uh 7 mana fluidow troche blankow i troche expa Ale byłem zły na swoja głupote ![]() A teraz sobie spokojnie afkuje robiąc runy i ulepszając stronke... ![]() Za niedługo bedzie jakiś nowy hunt (w wtorek może pojde znów na amp camp bo ludu nie bedzie dużo (matury nie ma budy) ![]()
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Lokacja: Słubice
![]() |
![]() Hehe Fajne ale ten ded wszystko popsul to co on ci dragona zlurowal ??
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
a czy ten dead popsuł nie wiem. Wiem to że jakbym zrobił screena z dragonem to by było dużo lepiej. A potem jeszcze screen z deadem ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() witam , ss niewidac , zmien ftp na lycos ( szybki ftp , mysql php , 50 mb ) , i tam wrzucaj // jak bys nieumial zainstalowac to na forum jest temat , albo pisz na 5191394 * gg
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ok zmieniłem na lycosa meczyłem sie z username cholernie długo ale sie udało
![]() Pozdro Edit: No komentujcie powiedzcie co źle robie co dodać co ująć itp........ ![]()
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2004
![]() |
![]() Spox fajny pokaz. Nie jest zły... Czasem pokaz ze szczurami jest lepszy od takiego z demonami ale bez sensu.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
![]() |
![]() SS średnio ciekawe. (słabe masz EQ ja na 13 lv. mam FS, Dragon Shield, P-Set i Stell Helmet
![]()
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() na co mi dobre eq..?? jak zgine trace tylko lepsze przedmioty a p arm nie jest taki zly
![]() ![]()
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
![]() |
![]() heh...a czemu się obudziłeś sie w świątyni??
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
![]() |
![]() sry...ten post do usunięcia...to przez ten wolny net!!
|
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() Screeny z Amazonek i Valkirii na 19 levelu nie są zbyt ciekawe. Na nich to sobie expić możesz a nie na forum dawać. Bardzo dobrze zrobili Ci którzy lott ci zabrali. Położyłeś go na środku Amazon Camp a później masz pretensje. W miejscach do których chodzą słabe levele daje się loot za drzewo itp.
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() LoL wiem że nic ciekawego ale to są pierwsze screeny.
Jutro bede screeny z dragów. Moj kumpel 28lvl mag solo na draga idzie....... Co do tego że dobrze robią :/ LoL jeżeli tak uważasz moze sam jesteś noob?? ?( Wale se valkirie na takiej wierzy a tu noob wchodzi ja dobijam a on przesuwa ciało biere loot i pada ,, hahahha p arm i found buahahah" to wiesz można sie wkurzyć Jak bedą ciekawsze screeny to te skasuje ![]() Edit: Męczyłem się 2 h z zrobieniem stronki WWW zrobiłem jakiś mój 1 ss a tu mi tak koles jeszcze dowala ![]() ![]()
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Sorki za to co powiem ale wedlug mnie to byly najnudniejsze i nic nie wnoszace ss jakie widzialem w zyciu... (sorki) ja nawet nie pamietam co to za ss ogladaem 5 seknud temu... ale cwicz dalej robienie ss a napewno dobrze bedzie
![]()
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wiem że nudy moje 1 ss-y ale ty przynajmniej mnie pokrzepiasz
![]() ![]() ![]() Edit: Jutro 20 lvl bedzie wreszcie (chyba ze znowu padne prosze tylko nie to ![]() i deserta zrobie 10k w przód... Co do draga myślałem jusz dawniej nad tym 25-26 lvl zeby stone przyzwac i ide!!!!! ![]()
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2004
![]() |
![]() dosc fajne screny ale popracuj nad soba to bedziesz chodzil juz na smoki
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
|
![]() Skoro nie lubisz takich noobów to po kij grasz na Calmerze?? Oni ci coś zabiorą a ty im nic nie możesz zrobić. Calmera to lipa. A wogóle na innym servie i tak jak byś zabił kogoś to bys deade miał. Bo 19levela to się za bardzo nikt nie boi.
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no musze przyznać że Calmera to noobiasty serwer ale nie po to tyle gram tym charem żeby teraz przejść na inny serwer a z tym 19 lvlem to po co to wogóle piszesz żeby mi dosrać że jestem słaby?? :/
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Troszke nudne te ssy...
|
![]() |