|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
|
![]() Ta historia oparta jest na faktach.
A więc szukałem sobie miejsca gdzie by tu zaakpić i wybrałem się na Daramę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie miałem czasu się bawić z kolesiem to przyniosłem parele i bloknełem go w kącie, a ten ja gdyby nigdy nic chodził w tą i spowrotem ![]() Więc był to chodzący bot expiący ![]() ![]() CHEATERS= ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Po update? I przedtem było pełno takich programów. Nawet ja kiedyś widziałem na allegro taką aukcje. Auto boty były są i będą.
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Boty tego typu sa pod wersje 7.5 od dawna. Taki bot sam expi lootuje, robi runy leczy sie itd. Dziala on w taki sposob: uzytkownik nagrywa kilka tras po ktorych postac sie porusza expi, lootuje itd a program to odtwarza. Mozna nagrac rowniez trase awaryjna ktora bot wykorzysta jak ktos zaatakuje postac np bedzie uciekac do depo/domu. Z wlasnego doswiadczenia wiem ze mozna na tym wycisnac calkiem niezly exp np 1h na larvach = 12k expa zostawilem komp na noc i po 10h mialem 120k expa do przodu. Wiecej info na temat tego bota TU
Ostatnio edytowany przez Raynold - 16-10-2005 o 09:40. Powód: Link do nielegalnego oprogramowania |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Jak słucham takich kolesi jak Ordik to mi się rzygać chce.
Po co ty grasz w Tibię człowieku ????? Szkoda mi słów , żeby skomentować " twoje " expienie. Powiem tylko tyle , jesteś dla mnie żałosnym frajerem, który nie umie sam grać. Najgorszym typem nooba !
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Zbanowany
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Braaaaaaak :(
Świat: Celesta 4ever
Poziom: 30
Skille: 20/23
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() Ja mam pytanie do Ordika. Skoro ty sobie tak expisz, to jaką masz zabawę z gry? A może jeszcze masz bota który za ciebie rozmawia z ludźmi lub cieszy się z advansów? A może sam jesteś jednym wielkim botem? Według mnie cheaty i haxy psują całą zabawe. Wszelkiego rodzaju account sharingi też (chyba że chodzi o sytuacje gdy ma się słabego neta co rozłącza na demonach, jak n.p. cachero)
Wasz, Sceptile
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby była w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskimśtam, ale czasami piszę posty w pośpiechu. |
![]() |
![]() |