|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam,zebrala mnie ochota na podzielenie sie z wami screenami. Wiadomo kazdy lubi sie czasem pochwalic
![]() Wczorajszego wieczora postanowlismy wybrac sie na hydry...dzis zamiar ten wprowadzilismy w zycie..oto wyniki : ![]() ![]() (wiem wiem ...niezbyt ciekawe ujecia...jednak jedyny ciekawy moment w ktorym zlurowaly sie az 4 hydry nie zostal uwieczniony z oczywsitych powodow ![]() Ale ku pokrzepieniu, oto zdjecia nastepnej ekipy...armia DSow to niecodzienny widowk, prawda ![]() ![]() ![]() Stracilem na tym huncie 12k..nic nie wypadlo. Po powrocie dostalem info od kumpla ze szuka ryckow na Behemoty...mowie sobie czemu nie,gorzej juz nie bedze...musi sie cos zwrocic. Wejscie obstawione 3 behy na dole...ktos musi pojsc pierwszy... ![]() Bylo cezko szegolnie ze to ja szeldem pierwszy i melo troche czasu zanim reszta zeszla i sie poprzezucaly. Na te 3 Behy poszedl mi caly bp UHow. ![]() ![]() ![]() Potem to juz szlo hurtowo ![]() ![]() Az do tego miejsca, tu bylo goraco, ale nic z czym bysmy sobie nie poradzili ![]() ![]() Na podsumowanie powiem ze nic nie wypadlo...nawet gsa nie bylo:/ poszla mi kupa runek, calosciowo jestem ponad 25k do tylu, wszystko co mi zostalo to te zdjecia:/ Jesli sie bedze podobac wstawie wiecej. |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Z jaskółczej 27
Stan: Początkujący
Imię: Rere Crosnaf
Profesja: Royal Paladin
Gildia: International
Świat: Fortera
Poziom: 100
Skille: 86/63
Poziom mag.: 19
|
![]() Fajne mozesz wrzucic jeszcze pare
![]()
"Gdy mam dyszke,kazdy problem prysnie..." Screeny od Bezela 16:20 Eder Vela [199]: pierdol sie poza 20:20 Elys Tayan [101]: 20:20 You see a red backpack (Vol:20). It weighs 37308.00 oz. 20:20 Elys Tayan [101]: wiesz co to? 20:21 Rere Crosnaf [106]: wiem 20:21 Rere Crosnaf [106]: czerwony plecak ktory wazy 37308 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() no ladnie. Tez kiedys gralem na lunarze
|
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 166
|
![]() Cztery Behe na raz.. gz a SS Spoko dawaj wiecej!
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Wiem jaki ci to bul musiało przyniesc huntowaliscie kiedys na smokach około 13-14h i jedynie co wypadlo to dragon ham x4 i jeden dragon shield
![]() |
![]() |