![]() |
#1 |
Guest
|
![]() chcialbym poznac wasze pomysly na trapy na rooku, zalozylem ten temat poniewaz teraz, po updacie potwory znikaja, mozna sie ropnac stojac na dziurze itp.itd, czyli cholerne utrudnienia. ja np. zrobilem cos takiego
http://rapidshare.de/files/5673668/Noobss*****.html wiem, ze temat z tym linkiem juz jest, ale ktos mogl przeoczyc i to tak dla przypomnienia ;p a teraz chcialbym poznac wasze pomysly??!! plx to mi sie przyda do robienia kolejnych filmow wmv. i do zabijania noobow. |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Pff... wystarczy legalnie rzucić jakieś ludzkie ciało za poison fieldy [na skellach] i popaprać krwią... wielu już przypłaciło życiem za ciekawość
pzdr, malum
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Imię: Aqua pal
Gildia: Monastery of Rookgaard
Świat: Aurea
Poziom: 56
Skille: 23/31
Poziom mag.: xx
|
![]() Często stosowany trap polega na zablokowaniu playera z jakimś potworkiem tak żeby nie mugł wyjść, według mnie najleprze potworki do tego trapa to Rot i Mino, ale inne też moga być
![]()
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Stan: Początkujący
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() Ehhh...
Wystarczy, że weźmiesz troche jedzenia, lifków, pare skrzynek i boxów/honey flowerów i idzesz do labiryntu, przed mh. Stawiasz to wszystko przy drabinie i przykrywasz śmieciami, na końcu stawiasz troche żarcia, reszte zjadasz i idzesz ropowac kilkanascie orcow, 2 minosy i kilka wolfow. Mowisz, że pomagasz w carlin sword quescie i jedziesz :> (do takiego trapa conajmniej 12 lvl, żeby nooby uwierzyly, że zbloczysz 12 minosow ![]() Niedługo zrobie filmik, jak to zrobić ^^ Ostatnio edytowany przez Kwadratowe Koło - 17-10-2005 o 08:07. Powód: Zjadłem całe zdanie i to z ketchupem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() ee a co ja wkleilem ?? wlasnie link do filmu o ktorym mowisz -.-
mojego filmu ;p |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Keylogger.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Herberay Ravivirama
Profesja: Knight
Gildia: Poland Team
Świat: Guardia
Poziom: 20
Skille: 58/52
Poziom mag.: 2
|
![]() mój antivirus wykryl kiloggera
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Kraków/
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ej weź nie dawaj keyloggerow na forum lolku -.-
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() sorrki chlopaki ale jestescie debilami ;/;/
jak niewidza nazwy rec. to keylogger... keyloggery to wam mozg wyzarly -.- deebilizmm deebilizmmm deeeebiiiiliizmmm wystarczy ze jedna osoba napisze ze keylogger to reszta jej wierzy i nikt niechce sciagnac dobrego filmu -.- deeeebilizm napisze temat na ten temat ;p a teraz podstawowe pytania - czy keyloggery maja 21.4 mb - czy sa filmami o tibi tylko ze z muzyka? - od kiedy film wmv. jest keyloggerem debile?? od kiedy? jak ktos mi powie jak wlozyc keyloggera do pliku wmv. to zaplace Ostatnio edytowany przez Seler from ogrod - 28-10-2005 o 16:15. |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Brzeźnica
Imię: Paender
Profesja: Sorcerer
Gildia: Shadow Riders
Świat: Shivera
Poziom: 18
Skille: 16/20
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
Tu niema żadnego keyloggera skanowałem to 8 razy! A co do filmu to filmik bardzo mi się podobał ![]() Jak noobek zobaczy że film nie jest w formacie .rec to już myśli że to keylogger, a poza tym keylogger jest w formacie ***** -.-
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: ~Wrocław
Imię: Catoos
Profesja: Paladin
Gildia: Black Devil Legion
Świat: Aldora
Poziom: 16
Skille: 56/32
Poziom mag.: 8
|
![]() nie wiem jak to ****a sciagnac ;p help
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() no normalnie ;p przeczytaj se poradnik
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Gorzów Wielkopolski
![]() ![]() |
![]() O ku[cenzura] to trzeba byc już totalnie poje[cenzura] aby pk`ować ludzi z rooka, gdzie większość ma pierwszy kontakt z tibią... omg... nooby z was. Żegnam. narf
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Praktycznie jest to niemozliwe żeby w pilku "wmv" był keylogger, plik wmv jest plikiem "windows media playera", wiec nobki nie martwcie cie to na 99.9 % nie jest keylogger.
Dlaczego 99.9 a nie 100% Cytuj:
Dla ciekawostki jest gościu któremu udało się polonczyć plik rec z keyloggerem, to jest zła widomość dla nas, ale dobra jest taka że się niechce z nikim podzielić tą wiedzą. Ostatnio edytowany przez Cossma - 29-10-2005 o 14:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Stan: Początkujący
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() Nom, filmik bardzo mi się podobał ;]
Fajną muzyczkę do tego podpiąłeś, czy jak to tam ;p I grats za trapniecie 10lvla, jakiś newbie musiał być =P |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() Jezeli sie boicie odpalac jakies pliki, polecam:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2007
Lokacja: Wrocek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Karooklak
Profesja: Rookstayer
Świat: Nebula
Poziom: 19
Skille: 19/22
![]() |
![]() Według mnie najlepiej 7 boxami zastawić schody tak żeby ropniety potwor nie mógł wyjść ropnąć z 6 orców i minosa. Dzięki temu jest 7 potworów na 1 sqamie rzucasz plate shield itp. tak żeby ofiara musiała przejść kolo potworów i padnie .
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Imię: Insane Woman
Świat: Titania
Poziom: 25
Skille: 21/25
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Undead
Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Unn Recca
Gildia: Rookgaard Circle
Świat: Elysia
Poziom: 41
|
![]() @up: ale żes wyskoczył, to nie jest temat o keyloggerach. Weźcie to skasujcie <lol2>
tak wieża waspów cudne miejsce, a jak jest spearman ![]()