|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() spoko ss ale malo walki na nich, jaki ty masz level i na jakim swiecie grasz??
![]() |
#5 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
![]() |
![]() ciesze się razem z tobą...ale jaka nagroda jest za tego queste ???(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 28 level , Trimera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Te ssy maja za malo przemocy
![]() NIe widac nagrody za questa Ale nie jest najgorzej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
|
![]() Taki mądry jesteś to idź na ten quest ( a na dodatek sam) to zobaczymy czy mało przemocy będzie. A nagrode widać w moim BP: Stone skin amulet, energy ring, ice rapier, serpent sword.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
|
![]() Hmm... Z tego co widziałem to tylko Von Ulryk sobie powalczył a reszta tak jakby przyszła popatrzeć.
A przy okazji masz strasznie cienki eq jak na ten lvl. ![]() A jakie masz skille?
Najwazniejsze to swoje myslec swoje mowic chociaz czasem ludzie to gnoje maja tylko swoje nie pomoga nikomu a trzeba pomoc, zabija wzrokiem pelnym zawisci, uwazaja, ze sa czysci - egoisci. Dodajcie mi reputacji plx ^.^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() @up
Tak, może jeszcze to opisz dokładniej ? O_o Screeny fajne i ciekawe, ale QUEST SPOILING ! Mogłeś mapę zakryć chociaż...
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() Jestem po haku. Miałem k-seta, BOHy , Crusader Helmet, P Ammu , FS , Dragon Shield. Ja poszedłem na quest , a nie na expienie więc po co miałem walczyć (jeszcze bym zginoł). Jedynie Draga biłem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
|
![]() Ten quest wcale nie jest trudny do wykononia samemu sorc powyżej 25 lvl spokojnie by dał radę. Po drodze są mumie ,ds ,slim ,scorpiony ,ghoul ,drag ( niekoniecznie trzeba na niego wchodzić ale jeśli ktoś ma ochotę to czemu nie 8) ) a więc sorc dałby sobie radę ds zabić na niewidzialności a resztę z hmm ,gfb ,sd.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
|
![]() Ten quest jest łatwy jeżeli się zna dobrze droge. Jeśli nie to będą kłopoty z powrotem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() fajnie ale widze tylko poczatkowe zdjecia do walki z ds a potem XXXXX
![]() |
#16 |
Zbanowany
|
![]() Jeśli nic nie widać to to jest strona na której są zamieszczone te ss'y www.sakhul.republika.pl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2004
![]() |
![]() Z tych wszystkich screenów co zrobiłeś podobały mi się tylko te ostatnie z mumiami. Pozostałe są trochę nudne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
wyciagnij wnioski z tych screenow i zapamietaj droge. imho, mumie sa nudne, DSy pieterko wyzej sa ciekawsze
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() ale co za tego qusta sie dostaje
![]() NIECH LAGG BENDZIE Z WAMI |
![]() |