|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mój kolega zapytał się mnie, czy chce od niego kupić bk hmm za 1,5k. A ja nie wiem co to dokładnie jest, wiec się go pytam, a on mówi, że mi sie to przyda. I nic więcej od niego się nie dowiedziałem (mimo, że pytałem).
![]() Mam w związku z tym dwa pytania:[list=1][*]Co to dokłądnie jest bp hmm (jakie ma dodatkowe właściwości itp.)?[*]Czy i za ile opłaca się kupić taki plecak jeśli jestem knightem?[/list=1] Dzieki za odpowiedzi! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
![]() |
![]() A może on szybko pisał i zamiast "bp hmm" napisał "bk hmm", jeżeli mam racje to opłaca ci się to kupić za 1K
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() 1.Bp of hmm to jest cały plecak Heavy Magic Missle(HMM),Jest to pocisk który strzela magiczną energią i ma 5 strzałów w runie.Potrzebujesz 1 magic lvl aby tego
używać 2.Plecak taki opłaca się kupować za 1k, bo taka jest przeważnie cena takiego plecaka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Ej jak kupić plecak by cie nie wyrolowali (sprzedali pusty ?( ?( ?( ) bo chce to kupić
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() KOles wziol ciebie za nooba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Zeby nie wyrolowali:
Na trade masz plecak, a potem runy. 1) liczysz, czy jest 20 runow 2) sprawdzasz look na runy. Pokaze sie: You see 'adori gran' spell(x5)... Powinno byc w nawiasie (x5), ta liczba pokazuje ilosc strzalow ile zostalo, jak jest mniej, to znaczy, ze chca cie okantowac.
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Dokładnie o takie odpowiedzi mi chodziło - Dzieki
P.S. Chodziło oczywiście o BP a nie (jak napisałem) BK ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 04 2004
|
![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------ Dajcie uśmieszki dla sorcererów, bo te są dobre dla knightów: ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------ Mogrim Korotir ---> Titania ---> Sorcerer ---> 17 lvl |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Imię: Sir Soulfire Strike
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 25
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() ja kupuje bp hmm po 700gp na lunarze a od kogo to niepowiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Hehehe, ciekawe czy kupiłeś za 1,5 k...
A wogóle to co z ciebie za n00b, że jush na maina przeszedłeś, ja tylko na rooku n00bem byłem, bo początki, a konto mi jush shakowali ![]() ![]() Mówię oczywiście do tego co zaczął ten temat ![]() |
![]() |