|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 10 2005
|
![]() Your Download-Link: http://rapidshare.de/files/6398904/Z...wszy_film.html - tu morzecie pobrac filmik.
Milego oglondanie. Nie oceniać drastycznie ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: zapomnialem :P
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: nie ma
Świat: Harmonia
|
![]() chyba zapomniales o koncowce rec. poczekamy na zmiane nie oskarzam o keylogger bo nikt tego nie udowodnil ale jezeli ktos moze to niech sprawdzi link
re down nawet przy rapid~ koncowka sie pojawia w wiekszosci przypadkow ale juz jest ok filmik faktycznie nudny troszke ale sam nie nakrecilem lepszego wiec sie nie czepiam
POZDRO MISHELL _____________________________________________ wlasnie tracisz okolo 10 sekund na przeczytanie mojego podpisu Ostatnio edytowany przez Mishell - 19-10-2005 o 19:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() @UP
Film jest całkowicie bezpieczny, autor używa rapidshare, dlatego link tak wygląda.. można ściągać bez obaw. Hmm.. dziwne.. to nie jest w formacie *.rec .. gdy sam takowy spisałem wyskoczył błąd "Couldn't open file" dziwne.. ale nie keylogger Ostatnio edytowany przez Demokles - 17-10-2005 o 19:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Wolbrom
![]() |
![]() Jakoś dziwnie troche mi wygląda ten link, dlaczego to to nie ma na końcu rec. ? Mam sobie popisać i dopiero ściągać?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 10 2005
Lokacja: 666”S 34”W
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ja czekam na wypowiedz autora
![]() Czekam(y) cierpliwie |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 4x
Skille: 7x/7x
Poziom mag.: 5
|
![]() Normalny film jak 20 lvl paladyn chodzi po cycklopach... zmiencie tylko nazwe na 1.rec czy cos takiego (wazne *.rec) i dziala ~~
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
|
![]() ta nazwa ktora teraz jest jest za dluga + brak rozszerzenia wystrarczy skrocic nazwe i dopisac koncowke, tak jak napisal phoneix. Film dziala tylko nudny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 10 2005
|
![]() Nie wiem co jest to muj pierwszy film kierowlem sie poradnikiem jak umiescic na na stronce :/
|
![]() |
![]() |