|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: London
Imię: Nilostan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mortal Sin
Świat: Pandoria
Poziom: 155
Poziom mag.: 75
|
![]() Dawno nie odwiedzialem tej strony, po za ostatnim razem gdy na Tibi.com pojawily sie tematy, ze sharuje, ze kupilem postac, ze napisalem cos na forum i tym podobne rzeczy, tymczasem nie bylo mnie tu przez okolo rok czasu. Przenosimy sie z kolegami na nowy server, wiec zrobilem filmik, ktory zawiera pare fajnych scen, z mojego tibijskiego zycia na Pandorii.
Mam nadzieje, ze sie spodoba. Over and out, Tie. http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=988587 Ostatnio edytowany przez Bloker - 17-10-2005 o 22:18. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Kobyłka
|
![]() kurna, niepotrzebnie robiles plik ***** ...
zaraz obejrze i zdam relacje ![]() edit:nie... jednak nie obejrze bo kodekow niemam odpowiednich... a skzoda :/
...always forgive... but never forgot!... Ostatnio edytowany przez SimonEKO - 17-10-2005 o 22:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() elo filmik daje rade
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yellowcard- Only One
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() naprawde dziekuje... jestes wielki
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2005
|
![]() Filmik fajny, muzyka fajna ale szkoda ze opuszczasz Pandorie dopiero po tym jak zabilsicie Gonzalez'a zdrajco
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Fakt, ze zabilem Gonzaleza nie oznacza, ze jestem zdrajca, przynajmniej ja siebie nie uwazam za zdrajce ani nikt w moim otoczeniu. Dlaczego mialbym go nie zabijac? To nie jest rl life, dla mnie nie ma znaczenia czy Polak, Szwed, Niemiec, Brazylijczyk... jesli ktos zaczyna ze mna i moimi rl kumplami, i kumplami w Tibii to ginie, bez wzgledu kim jest, a nie wiem czemu nazywasz mnie zdrajca, bylbym nim gdybym byl w Gonza guildi, lub tez jego kolega, ale nigdy tak nie bylo, i prawdopodobnie nie bedzie. Jesli chcesz pomscic jego smierc, see you on the battle field then. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2005
Lokacja: Torun
Imię: Magic Blade
Profesja: Knight
Gildia: Seventh Sanctrum
Świat: Azura
Poziom: 42
Skille: 78/77
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() hmmm no dobra, film całkiem fajny, ale mam pare zastrzezeń co do muzy, po 1 filmu ci zabrakło, song jest dłuższy, po 2 widziałeś może film coronela bornegio??? heh możliwe miał tą samą muzę, radzę na przyszłosć nie puszczać songów które juz byly w innych filmach, bo potem all bedą mieli ten sam song i to bez sensu bedzie, no ale Gratz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
Imię: Stormbolter
Profesja: Paladin
Świat: Julera
|
![]() Hehe, napisałeś, że na Pandorii jest nuda, żadnych wojen, nic... jest prosty na to sposób, jaki? Zrobić wojne!
![]() Takie pytanko: Jesteś Tie Fighter z Azury? o,o Co do filmu to powiem potem bo ściągam ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() @Tie
No coz, na filmiku sam Gonz pytal czemu chcieliscie go zabic, a ty powiedziales ze tylko pomagasz kumplom, na to Gonz "a ja nie kumpel?". Nie oponowales wiec chyba jednak moge nazwac taki czyn zdrada? I'll see you on battlefield with pleasure ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niestety nie widzialem tego filmu, nie sciagam prawie zadnych filmow , a po za tym jak juz wczesniej wspomnialem nie odwiedzalem tej strony od ponad roku, jestem starym userem a mam moze ogolem 20 postow, bo nie trace czasu na siedzenie tutaj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() @Tie
No ale chyba pamietasz sama akcje jak zabiliscie Gonza? I chyba wlasne slowa mozesz sobie przypomniec? Nie uwazasz ze zabijanie wlasnego kumpla to zdrada??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Ja mam 34 lvl, btw, ale jakie znaczenie maja lvl'e naszych charow z Pandori skoro i tak ja opuszczamy? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() @Bender
Tie Pogromca - Acc Created: Aug 17 2004, 15:09:20 CET-88 lvl RP Vendraal - Acc Created: Jun 03 2005, 19:13:08 CET-34 lvl MS ps. fajny edit? hehehehe Ostatnio edytowany przez Vendraal - 18-10-2005 o 00:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol, to jest data zalozenia konta, a nie postaci ... newbie ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() Argh! Hehehehehehe no tak ! Sorry za taki glupi blad ;p , a moze podasz date zalozenie chara, tak btw? ( zrobilem ten blad bo ja zalozylem konto i od razu chara, lol ;p )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() Wiec..zaraz obejze filmik ale przed tym..
@About Gonzo Wiem cos o "qmplach" ze szwecji..i stracilem na tej przyjazni nie raz...ale czy nie pamietasz ze Gozno tez qmpel?? sam sie nad tym zastanow.. ![]() @About u Acc nie raz byl sellany tylko nie rozumiem co ludzie maja do tego ze kupiles/dostales postac? (znalezli sie..przestrzegajocy zasad -.- ) Mimo wielu problemow z toba(jesli ty wtedy grales)..tak jak to ze oddalem ci 2x tyle ile "niby" zabralem(choc moglem cie wysmiac i nicbym nie stracil)...mam nadzieje ze wkoncu uwierzyles w to ze to nie bylem ja..Pandoria w 3/4 zmienila o mnie opinie..i stracilem na tym nie tylko w tibii ale takze w Rl..(wiesz o co chodzi.. ![]() Teraz tez lece na new serva..tylko...kiedy on wkoncu wyjdzie!? ![]() Moze kiedys znow sie spotkamy ![]() A teraz sam sie domysl kim ja jestem ![]() Thon ![]() |
![]() |