|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() To czy masz pacc czy nie na tak małym lvl to nie decyduje gdzie możesz expic.
Nie napisałeś jaki masz skille a to ważne ![]() Ja radziłbym ci przeprowadzić się do KAZO, poniewaz możesz tam spokojnie expic i trenować nawet do 25-30 lvl, a z soldów nawet nizła kasa leci !!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Powinienem zraportowac ale bede miły.
Darma, rotwormy, polecam filmiki Cichego albo przewodnik po Darmie w dziale Wasze Poradniki.
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 10 2005
Lokacja: Dobre Miasto
Stan: Aktywny gracz
Imię: Shad Xalan
Profesja: Knight
Świat: Aldora
Poziom: 9
![]() |
![]() Najlepsze jest Ank, mummie,ghule, itp polecam
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Darashia jest najlepsza wg mnie. Jest tam kilka sporych respów rotów. (Coś o tym wiem bo tam prawie 4 lvl nabilem ;] )
@Up Idź se na 14 lvl na mumie -_- |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Kraków/
Stan: Niegrający
![]() |
![]() No więc te miasta to: Carlin, Ab, Venore, Thais, Kazordoon, Wyspa Darashia, Edron...*
___________ *podkreślić właściwe -.- ![]()
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Xantera
Skille: 83/82
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Moim zdaniem dobrym miastem dla knight'a z pacc'iem moze być chociażby Ankrahmun.
Po pierwsz masz latwy dostep expowisk ( jest ich tyle że to chyba nie możliwe się tam nie pomieścic). Następnie potwory sa "stopniowo" dobrane dla każdego (larvy,scaraby,vampy). Mam nadzieje, że chociaż troche pomogłem. ![]() Ostatnio edytowany przez MuChaCz - 30-10-2005 o 20:23. |
![]() |