|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 168
Poziom mag.: 8
|
![]() Jak już niektórzy z was wiedzą legenda Aldory - Eli Stormstriker 187 lvl( Elite Knight ) został zbanowany za używanie Macro - konkretnie chodzi tu o UH'anie
![]() Jest to na tyle smutna wiadomość iż Eli w przeddzień tego wydarzenia wykonał demon helmet questa SOLO. Film - KLIK ! Cóż Eli był liderem Eternal March ciekawi mnie jak potoczy się sytuacja w tej gildii ![]() ![]() cóż tutaj dodać... przykro mi niezmiernie i goodbye ![]() PS: jak jeszcze raz pooglądałem film coś ta przykrość mi odeszła ![]() Proszę o comment, mam nadzieje że news się przyda dla tych którzy nie wiedzą UP: GM'y równierz popełniają błędy, ELI został odbanowany ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Solero - 26-10-2005 o 20:39. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szkoda ale tak to bywa jak się oszukuje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Iława
Imię: Emmanuel Kant
Gildia: Unique Unit
Świat: Harmonia
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 6
|
![]() Co to za 200 level (w przyszlosci co jedzie na macro)?
No widzialem filmik nalezalo mu sie. Ciekawe ilu jeszcze kolesi z takim levelem wpadlo w taki glupi sposob. xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Stan: Początkujący
Imię: Thraalin
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 20
Skille: 60/60
Poziom mag.: 4
|
![]() Taak tylko, że Cipy go bezpodstawnie posądziły, przecież film nie jest żadnym dowoden, a na jego podstawie dali mu bana? Hmm dziwne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() A nie widac tam ze uzywa macro?
xD widzialem mnostwo takich filmow, z high levelami na macro. Akurat Eila dopadli. I film nie jest dowodem, uwazam jednak ze banowanie 180+ level bez dowodu, hehe mozemy mowic o Cip soft wszystko ale nie to ze sa stronniczy i rozdaja bany za nic. Widzialem kiedys rozmowe na forum tibia.com o procedurze banowania. Eilowi przysluguje odwolanie jeśli uwaza ze jest niewinny. Kazdy jednak ban jest udokumentowany zgodnie z procedurami. Nie wiem o czym tu gadac widac ze uzywa makro. Nie broncie chetera nawet jesli jest super kolesiem, to ciagle osustwo. xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Poziom: 168
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
|
![]() On jakiś uposledzony był ( gadalem z nim ) i pewnie tak jak nemtor to był któryś z kolei owner Eliego
BTW: znacie jaka polska gildie na aldorze która rekrutuje ? info o mojej postaci obok <-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Stan: Niegrający
Świat: Aldora
|
![]() O.M.G...
Film nie może być dowodem, bo nawet film można sfakeować... A to, że wy byście nie umieli się tak uhać to nie znaczy, że nikt nie potrafi. Jak ktoś ma laga i jest on na filmie to wydaje się, że niektóre czynności wykonuje się bardzo szybko jedna za drugą -.-' /Diamonic Prosto do noobków... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Byles kieds na czyms siniejszm od cyclo, (chociaz one nawet sa silne w 6). Wiesz uhanie z tyloma kritami na klacie. Jest to niemozliwe generanie czlowiek nie ma takiego refleksu i tak szybkiej powtarzalnosci czynnosc by robic tyle rzecz na raz. Wiec prosze Cie zanim sie odezwiesz drugi raz przemysl co masz do powiedzenia. "wydaje się, że niektóre czynności wykonuje się bardzo szybko jedna za drugą -.-" ? nie lapie "Jak ktoś ma laga" z takimi potworami na klacie bez macro ma deda "Film nie może być dowodem, bo nawet film można sfakeować..." kto powiedzial ze nie ma innych dowodow, (gmowie ich nie ujawnia) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
--' Cytujesz tylko to co chcesz uslyszec ? Cytuj:
Ok dalej. 187EK bez macro ma deda ? Wez sie chlopcze nie osmieszaj... @ text pogrubiony Gdzie widzisz, ze on robi kilka rzeczy naraz? To, ze TY nie umielbys sie tak uhac, zmieniac ringow itd. to nie znaczy, ze ON tego nie potrafi! -- /Diamonic For noobs... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() ![]() eternal na okolo 225 levelu padl na demonhelmet quest (bez macro) <--- dowód nawet na takim levelu mozna pasc no jesli ktos jest tak szbki to brawo dla niego jednak, ale pewne rzeczy sa niemozliwe nawet w tibii, ale uwazaj sobie jak chcesz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Po 1. EO nigdy nie padl na 225.
po 2. Cytuj:
/Diamonic |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() Eternal padl na takim levelu lub okolo robiac dla ludzi demon helm questy
no wiesz exausted ![]() widziales ty ten filmik bo chyba o czym innm mowimy |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: hiberna
Poziom: 102
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
NIE wypowiadaj się jak nie znasz sytuacji ELI SAM DAŁ TEN FILM NA TIBIA COM wiec po co miał by cos podrabiać ?? .. -.-' |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Oficjalne stanowisko jest takie, ze fillmy z wojen na ktorych zarejestrowano podejrzane sytuacje ( np wysoce prawdopodobne uzycie aimbota ) nie sa dowodami na tyle wiarygodnymi, zeby dac komus bana. Nie rozumiem dlaczego tutaj postapiono inaczej.
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() omfg jak czytam wasze wypowiedzi to nie wiem czy spasc na podloge ze smiechu czy ja zalac lzami, czasem ludzka glupota nie zna granic.
Uhanie sie co sekunde to nie problem tymbardziej ze nie wiem czy ktos z was zurzyl tyle uhow co Eli. poza tym majac 2700hp i uhajac sie po 1000 dziwne jest to ze przezyl? nabs, nabs, nabs... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
|
![]() Cytuj:
Tiaaaaaa ale jest też możliwość ze gmowie maja inny dowód ... jak to kto wcześniej powiedział |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
a czy on sie tylko uha tam? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A o czym ja ciagle mowie?... Przynajmnije staram sie mowic. ok, ja sie tu juz nie odezwe. w tym opicu of course ;p baba =* edit ;p musialem Cytuj:
Czyli w 1 sec sie uha, a w druga wali z explo... proste OK juz ostatni post. baba =] Ostatnio edytowany przez Diamonic - 25-10-2005 o 19:19. |
||
![]() |
![]() |