|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Tu umieszczać prace na konkurs(lay/banner) - mogą być jeszcze w wersji alpha, beta,- cchemy zobaczyć kogo na co stać, i po kim czego sie spodziewać
![]() Więc śmiało Uwaga by MatKus~ Taka jedna uwaga. Wiem, że napisaliśmy, że nie dajemy limitu rozmiaru pliku, ale zdrowy rozsądek nadal obowiązuje. Tak się w internecie przyjęło, że banner powinien być małym plikiem. Przeważnie ma max 15, no, czasem do 20 KB, nie więcej. Jak widzę bannery 850KB... sorry, ale nie każdy ma szybkie stałe łącze w domu, więc tak wielkie pliki odrazu skazane są na przegranie. Post 'em here~ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() no cóż... skoro tutej to tutej
![]() co prawda szans niemam ale tak dla zachęty (a tego posta z dzialu nowosci mozesz usunac) i gratz 900 postu ![]() ![]() wszystkie banerki sa zlej jakosci bo nie mam programu do konwersji bmp>gif a tak jakos jpg wyszło jak cos to mam gif ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2003
|
![]() ![]() moja propozycja |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2003
Lokacja: Darashia 2, Flat 03.
![]() |
![]() ![]() Ok, teraz jest mniejszy... ale dużo gorszy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Bannero-pixelart by Dejvo:
![]() 12,5KB |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() Oto mój banner:
![]() Edit: @dejvo ten mag na twoim bannerze to jak na dyskotece, za często są wybuchy, ale tak to spox |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2004
|
![]() ja proponje żeby każdy baner miał jakiś fragment z tibii lub cos podobnego jak u dejvo
wiszok bravo dejevo też ja jestem na tak ale inne też nice ARKA SZATANA ROX SŁUCHAJCIE ARKI SZATANA a ps w jakich progosach robicie (najlepiej baner i pod nim progos i link do ściągnięcia) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co sądzicie o tym okienku:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Nowe edycje mych bannerów...
Wersja PNG (15,4KB) ![]() Wersja JPG (39,7KB) ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Głuchołazy
|
![]() Jak na razie tylko jeden, ale jak coś mi wpadnie do głowy to dam jeszce
![]() 1.Pomysł nr.1 ![]() EDIT: Pomysł nr.2 : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() To teraz moja próba sił w bannerach.
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() (14 Maja 2004)
Oto seryjka mojich prac Full wersja mega wypas (41,8kb ![]() ![]() Wersja Mini (31,9kb) ![]() Wersja demoniczna (21,4kb) ![]() Wersja magiczna (23,3kb) ![]() Wersja rycerska (24,2kb) ![]() Następne bannerki zamieszcze już w tym poście. (20 Maja 2004)Spowolniony.(14,0kb) ![]() Info for Matkus: Bardziej zoptymalizować się niedało, prubowałem z 10 różnych programów i tu zamieściłem najmniejsze rozmiary jakie wyszły. Jeśli uda ci się znowu je drastycznie zoptymalizować to podsuń mi jakoś program.
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Rivia ;)
![]() ![]() |
![]() banner qstosha rzadzi, ale mysle, ze dla chwytu komercyjnego zamiasta postaci qstosha powinna usmiechac sie bubble
![]() dejvo - tez bardzo dobra robota, jestem wrecz pewien, ze Twoj banner lub banner qstosha bedą zamieszczone ![]() pozdrawiam reszte tworcow - ne dajcie sie tym 2 i robice co mozecie ![]() ja sie w to nie bawie, bo nie umiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() Moim zdaniem najlepsze są bannery qstosha i dejvo ale qstosh zamiast swojej postaci mogłeś coś innego wkleic
![]()
Name: Woliwera World: Calmera City: Carlin Vocation: Sorcerer Lvl: 25 (i wciąż rośnie) Mlvl: 34 (także rośnie) Best Hits: Weapon: Fire Sword- 49 Spell: Heavy Magic Missile- Explosion- 128 Sudden Death- Energy Wave- |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2004
|
![]() ![]() muj raczej słaby ale może być inspiracjom dla innych ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() A to moj !
![]() sex sex 8) niedlugo zamieszcze next banner ( ktory pokona wszystkich : DDD ) |
![]() |
![]() |