|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2004
|
![]() Jezu wracam dzisiaj ze szkoly wlaczam kompa a tu boom blad ale jaki !
jak cos to link: http://extremedami.w.interia.pl/OMFG!.JPG Nie wiem co to czy to key logger ? ![]() Sciagnalem wczoraj tibie gg jezu juz jej nie mam i trzymam sie z daleko od takiego czegos zaraz sprawdze czy mam hacka =/ a wy co o tym sadzicie ? ![]() Sprawdzilem NARAZIE nie mam hacka ale bede ostrozny i bede wklejal haslo to key zarejestruje tylko ctrl + v =/ BTW. no comment on my wallpaper and pulpit plx... |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 04 2004
|
![]() No niestety wszystko wskazuje na to ze to jednak keylogger...
Jesli nie masz antyvira zadnego to wejdz np. na www.wirusy.onet.pl , zainstaluj skaner online i przeskanuj sobie system. Polecam tez zebys sobie zalatwil Norton Antivirus 2004, a do czasu az bedziesz 100% pewny ze juz nie masz keyloggera to najlepiej nie loguj sie na tibie. Teraz niby wyskoczyl jakis blad ale nie wiadomo czy keylogger nie dzialal dalej, a nawet jesli wtedy sie cos zrzchanilo to teraz juz moze dziala i przechwyci ci haslo i acc# przy probie logowania. Powodzenia z usuwaniem i nie sciagaj wiecej zadnych programow do tibii [; |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() I DOBRZE CI TAK TY &*%^%$&!!! UZYWA SIE TIBIA PROXY, TIBIA GG I PEWNO 50 INNYCH PROGRAMOW TO TRZEBA ZA TO PLACIC!!!
Szlagi dla tego kto ci wpipcyl tego loggera-taki glupi blad ![]()
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2004
|
![]() Dobra sproboje zeskanowac mam anti viren kit to mi skanuje zawsze i wczoraj tez jak sciaglem gg cos wyskoczylo ze niby jakis vir =/ sciagnolem z ciekawosci ehhhh... a tibia to narkotyk ja nie moge wytrzymac 10 minut lol to juz sie zalogowalem to nie wyloguje i tak do 22:00 hehe =P thnx anyway =]
OMG ! Jezu proxy mam od 2-3 miechow i jakos nic mi nie zrobilo a sciagnalem bo i tak nie moge grac ciagle too many players a moze tym %#@!$ to ty jestes bo nie ja... gg juz nie mam bo sie ostro wystraszylem =/ |
![]() |