|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Tak była cofka save'a nie wiem dlaczeo i chyba nikt z Julery tego nie wie, nie było lagów ani kicków więc .. no właśnie dlaczego?
Wczoraj było jeszcze git niezła kasa ze sprzedarzy lotu (ponad 10k) i trochę trenowałem swoim knightem. Ale dzis logując sie patrze a jestem w depo w kazo, a przecież logout'a dałem w carlin (jestem także mieszkańcem carlin) co jest, szybko do depo w carlin i co....a w depo kasy z poprzedniego dnia nie ma. Wytrenowane skille tez znikły. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Nie wiem czy to było powodem ale lagi i kicki potężne były chociaż kilka dni temu...byłem z kumplem na gl i nas non stop kickalo. Mało brakowało a zginąłbym przez scorpa :|. Zarąbać sie z tym mozna akurat jak czlowiek ma czas i z 17 lvla skoczy na 22 to w ****u servera cofnac musza
![]()
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |