|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Test na tutora to jedno wielkie oszustwo. Mimo dobrych odpowiedzi wielu ludziom nie udaje się zdać i znów czeka ich 2 miesięczny okres oczekiwania na ponowne podejście.
Jakie mam dowody?? 1. Jak by wyglądała Tibia, gdyby poprawne odpowiedzenie na pytania w teście = zostaniem tutorem? 90% ludzi z PACCiem było by tutorami 2. 4 razy zdawałem test i 4 razy pisało, że tylko JEDNA odpowiedź była błędna. Ok, za pierwszym razem myślałem, że to mój głupi błąd. Za drugim postanowiłem uważniej jeszcze czytać Tibia Guide, ale przy 3 razie wyglądało to już podejrzanie. Dlatego za 4 razem zapisałem swoje odpowiedzi i po końcu testu porównałem swoją rzekomo "błędną" odpowiedź z tym co było napisane na Tibia.com. I jaki rezultat?? Moja odpowiedź była jednak dobra! Więc czemu została uznana za błędną?? A może to Cipsoft ma błędy na stronie?? A może osoba układająca test sama nie znała FAQ, Tibia rules i tutor guide?? Dlatego też uważam, że test na tutora jest jednym wielkim oszustwem. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() stop whining.
Zawsze pisze, ze jest jedna zla odpowiedz, nawet jakbylo ich 32894534. NAUCZ SIE dokladnie, to zdasz na 100%, jest to naprawde trudny test z haczykami, wiec nie dziw sie, ze ci sie nie udalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() 1. System sprawdzający odpowiedzi przerywa proces weryfikacji po znalezieniu pierwszej błędnej odpowiedzi.
2. W niektórych pytaniach trzeba zaznaczyć więcej niż jedną odpowiedź. Może też się zdarzyć, że wszystkie będą błędne. 3. Niektóre pytania są bardzo podchwytliwe. Czasami jest to kwestia zmiany kolejności liter w jednym wyrazie.
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: Knurów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tashanek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Frag Masters
Świat: Celesta
Poziom: 50+
Poziom mag.: 5
|
![]() Z tymi tutorami to jesta dziadostwo.... moim druidem spelnialem wszystkie wymogi i niemoglem, a knightem nawet niepróbowalem bo wlasnie jestem po guild war ;]
LOVE MY KNIGHT AND HIS RED ![]()