![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ponizszy filmik przedstawia moja smierc. Zostalem zabity przez wlasna gildie w wyniku wewnetrznych problemow... Chociaz powod byl zalosny jak i sam sprawca tego incydentu.
http://rapidshare.de/files/6981235/lala.rec.html Enjoy ! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() :F w sumie dlugo biegales : d
jaki byl powod? @edit aha 14:53 Taifun Devilry: Artisto byl na hydrach ze spoxsterem i Klalbag 14:53 Taifun Devilry: wypadly bohy i rh 14:53 Artisto: dobre ^^ 14:53 Taifun Devilry: Artisto wzial bohy 14:53 Taifun Devilry: i powiedzial 14:53 Taifun Devilry: "co mi zrobisz jak nie oddam?" :F Ostatnio edytowany przez Olorion. - 31-10-2005 o 13:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
![]() |
![]() @up
no i pokazali mu co zrobia jak nie odda xDDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Bylo zupellnie inaczej. Bylem na hydrach z INNYM OWNEREM Spoxstera. Wypadly bohy rh 5 w helmow i 3 k army drugi owner spoxstera i bloker zgodzili sie na to abym wzial bohy a oni reszte.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 10 2005
Lokacja: Newcastle
Stan: Na emeryturze
Imię: lolek
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Ziemia
Poziom: 1
Skille: -1/-3
Poziom mag.: 16
|
![]() Kiled by duskiness i co z tego to noobowate gildia niczym nie zasluzona znana z power abuserstwa
i jak sam powiedziales "inny owner " czyli z sharingu , ownuja na serwie gdzie nie mieli zadnej konkurencji i mysla ze są boscy jedynie satamo was solowal na poczatku serwa jak mieliscie inna nazwe i paru z was zfragowal ale na dluzsza mete sam nei mial szans a wiec duskiness get lost btw ten co krecil film niezly noob idzie kogos lac a nawet manasa nie ma huh btw Grats Aristo szkoda ze wpadles a o tym ze miales pz locka to nie mowie po tym filmie wnioskuje sie ze polaczką nie mozna ufac =) rozbawilo mnie to jak on powiedzial "Giń dzieciaczku " a mi sie wydaje ze to on jest gowniarzem =) btw to duskiness macie kiepskie i noobowate pvp 4 razy go trafiliscie z sd gratz! Ostatnio edytowany przez Drita - 31-10-2005 o 14:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 84
|
![]() he:/
zycie jak w kalejdoskopie se la vii... pozdro tesz gram na furorce ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
|
![]() @up
"tesz" Gratz dla tego pana~~ I jak takiemu nie za***ac-.- Lepiej postow nie dawaj~ Pozdro Ero
![]() Ostatnio edytowany przez Erolik - 31-10-2005 o 15:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() szkoda ze zginales ale oni ledwo co cie trapneli jakby nie to GH ...
a tak btw to ladnie zabiliscie tego 80+ knight ![]() hehe sara~cos tam (noob nick;p)gosc bez mansow poszedl pk loool to ja sie nieruszam bez bp manasow a co dopiero on omg nab plx ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Śląsk/Pyskowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Brozyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 174
Skille: 105/73
Poziom mag.: 23
|
![]() lol niezłe cioty... Spoxster to widać że dziecko zszarowane stara go nie kocha chyba. Wogóle weź.. Najpierw idą zabić kolesia i aristo im pomaga a te cioty go zabijają. sara to widać że lol beż manasów biega i ile on tam miał pół bp uh lol. 40EK z full capem uhów i sara pada jak lama. Gratz Duskiness. A inne cioty z gildi zamiast nie atakować to bili też.. Jak wasze hunty wyglądają ? bez manasów i run. sara padła na dlu chyba bo szkoda kasy na manasy.
GRATZ DUSKINESS PHI
http://s10.photobucket.com/albums/a149/Dark_BrozYn/ 21:24 Zarazestor Masumil [9]: nic jurz |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Łódź
Profesja: Knight
|
![]() All Dusskines to PA ... Zabili Mestora bo był lepszy od Taifuna -.- Kto będzie nastepny?
-Your's Nawil-
ŁKS Teofilów Sialalalala! ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Lord Motizu - 31-10-2005 o 15:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 04 2005
|
![]() 19:21 You see Soul Of Necromancer (Level 18). He is a druid. He is Newbie of the Ethernal Ancients (Protected by Artisto).
19:21 Tygrysekth: qewa 19:21 Tygrysekth: qrwa 19:21 Soul Of Necromancer: Leave 19:21 Tygrysekth: ja tu expie 19:21 You see Soul Of Necromancer (Level 18). He is a druid. He is Newbie of the Ethernal Ancients (Protected by Artisto). 19:22 Soul Of Necromancer: ja tez Noob ^^ neiwiem jak to jest protektowac noobkow co w****ja sie komus w kopalnie Channel saved at Mon Oct 24 19:32:09 2005 19:24 Tygrysekth: 19:21 You see Soul Of Necromancer (Level 18). He is a druid. He is Newbie of the Ethernal Ancients (Protected by Artisto). 19:24 Artisto: problem jkais? 19:24 Tygrysekth: bo koles mi wbil na moja kopalniie 19:24 Artisto: lol 19:24 Tygrysekth: i broni sie toba 19:24 Artisto: jaka twoja 19:24 Artisto: one sa dla wszystkich 19:25 Artisto: ^.- Hum jakos kazda kopalnia jest zajmowana.. kazdy pisze kartke ze tu expi niewiem guardy tesz dla wszystkich jakos nie... Wk*rwilo mnie to mosialem spalic 5 fajek.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin
Poziom: 190
|
![]() heh swietny ten gosc co kreci bez manasow:d jak sie nie myle to dawny Losario z Aurea i Losari z Arcani ban za acc asharing ten char tez pewnie sharowany:F
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Stan: Niegrający
|
![]() lOl tylu ich bylo i jeszcze sobiee dluuugo pobiegal GZ pvp
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Ruzam
Świat: Morgana
Poziom: 142
![]() |
![]() Cytuj:
@topic ... heh ladnie sie broniles przed trapem xD Ostatnio edytowany przez Vasth - 31-10-2005 o 16:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: psiqta
Profesja: Knight
Świat: Xantera
Poziom: 32
Skille: 66/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Psiqta - 31-10-2005 o 16:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zgadzam sie leją go i pytają " a tak właściwie za co??" banda niewyzytych ***** w domu bici na tibia sie wyzywają
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Saxiw Smith
Profesja: Elite Knight
Gildia: Gladsheim
Świat: Hiberna
Poziom: 117
|
![]() Beznadziejny filmik jesteś ciota i tyle pasi ci ten comment?
PS. Eh nvm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2004
Imię: Cwanish
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
Poziom: n/c
|
![]() omg jak ja widze ta gildie to mi sie neidobrze robi niby maja takie duze lv ale to sa lamy jak CH** niemoga zabi 84pallka w 10 n/c gdyby ta gildia miala wojne z byla gildia na Thori ( CS ) to by ladne baty dostali
![]() ------ @UP- hah ciekawe jaki ty byl bys mocny jak by cie ***alo 10 ludzi na wikszych lv od Ciebie Artisto i tak niezle im uciekal widac ze to almy Ostatnio edytowany przez pivope - 01-11-2005 o 13:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Aleksandrow Lodzki
|
![]() Artisto tez jestes zalosny i mam chec ciebie tez tam roz*******ic!!
|
![]() |
![]() |