![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pisze pierwszy raz w tym podforum wiec jezeli zrobilem ten temat w niewlasciwym miejscu poprawcie mnie i wyprowadzcice na poprawna droge.
A teraz do rzeczy: Mianowicie chcialbym sie dowiedziec ilu forumowiczow zetknelo sie z ta gra. Jest to gra z serii GBA , ktora odpalamy przez emulator(w tym przypadku VisualBoyAdvence). Nie robie tego tematu bez powodu... Potrzebuje pomocy w zwiazku z dotarciem do Agua i pomoca miastu Romero w oczysczeniu miasta od zombiakow. Pomoc mi w tym zadaniu mozna wysylac na PW jak i rowniez w tym temacie. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
![]() Najlepszy jrpg (jakbym napisal rpg to wszyscy byliby tak oburzeni, że odrazu na stos ze mną ;<) na GBA to BoF2 chyba :D Przeszedlem 2 ale w 1 nie chcialo mi sie długo grać. Opis znajdziesz na gamefaqs.com ;)
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
|
![]() www.Gamefaq.com - all na temat all gier ;-)
Nie, ta gra niejest tylko na gba lol... BoF'a wyszly na psx bodajże 4 wersje. Polecam Ci tą czwartą (link do emulatora i romu moge dać na pw ), ma zarompistą fabułe , oraz nie grzeszy grafiką :>. Coś a'la Final Fantasy |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Ja na plejca posiadam część z tym kolesiem Ryu bodajże. Gra mi się w nią świetnie, fajne spellsy i powery. No i ma śliczną grafike 2D ^^ Jest to chyba właśnie 4 część. Jeśli się mylę to nie bijcie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
W Breath of Fire gralem, ale ta seria jest z części na część co raz gorsza - ostatnia trójwymiarowa jest po prostu beznadziejna... Ale nie zagrałbym, odrzuca mnie ogromna archaiczność grafiki w większości części... O ile SoM2 jest pikne, to taki BoF 3 imo ohydny. =/
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jestem wilekim znawca BOF od 3 do 5
Osiagniecia: 3-prawie przeszedlem ale dopadlem 4 4- przeszedlem 5-Specialnie PS2 zkombinowalem i powiem wam " nie warto bylo Ocena" 3- 8/10 4- 9+/10 5- 5/10 |
![]() |
![]() |