|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2005
|
![]() Kupiłem sobie pacca i nie wiem jak dojść do miejsca gdzie moge kupić czary 19 NPC Eremo. Czary dla posiadaczy promocji.
jak tam dojść ??? EDIT ![]() Ostatnio edytowany przez ANALIZER - 03-11-2005 o 08:42. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() Plyniesz na Edron. Z Edron na Cormaye. (hi, cormaya, yes), z Cormaya plyniesz na Eremo Island ("hi, eremo island, yes"). Wracasz zagadujac do Eremo: hi, Cormaya, yes.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam jeszcze jedno pytanko mam 17 level i chce kupić haste i strong haste gdzie to moge nabyć bo u Eroma się nie da
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Zbanowany
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Braaaaaaak :(
Świat: Celesta 4ever
Poziom: 30
Skille: 20/23
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() możesz to kupić w jednej z wież na edron, zobacz sobie na mapce gdzie to
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby była w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskimśtam, ale czasami piszę posty w pośpiechu. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Patrzyłem i chyba przeoczyłem sprawdze jeszcze raz
EDIT: Już mam dzięki Ostatnio edytowany przez ANALIZER - 03-11-2005 o 09:20. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: P-ń
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Czary dla pacców (tj. haste) kupuje się w magic towers (poszukaj na mapce na tibia.pl), za to u eremo kupuje sie te, na które potrzeba pacca i promo, a więc jeśli się nie myle, jest to np. UE
#7 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
Dla knighta - Challenge , Dla paladyna - Power Bolt , Dla maga - Enchant Staff , Dla Druida - Wild Growth .
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: P-ń
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @UP
Dzięki za poprawienie mnie ![]()