|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam taka dziwna sytuacje
pewna osoba z mojego serwa gra 5 dobę bez przerwy nie wyglada mi to raczej na ostre pg, wiec postanowilem go reportnac ( z uwagi ze owner mi kiedys zaszedl za skore;] no wiec powiedzmy ze wciskam ctr+r i pisze ze pan xx jest online juz od dluzszego czasu itd ale jest 1 mały problem report idzie do tutora? jezeli tak to jest błedne koło bo woekszosc tutorow to jego kumple (swe władaja lepsza angielszczyzna wiec wiekszosc tutorow to sweki) wiec z reporta bedzie wielka kupa chodz pewnosci nie ma zalezy do kogo pojdzie report. Jest tez na forum tibii com game master board mozna tam dac reporta ale nie wiem jak czesto gm tam zaglada wiec poprostu pytam jak by tu najlepiej postąpic?;]
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zlapac gma na kanale help/chat...i mu to powiedziec.
Po updacie moze to byc trudne ,poniewaz nie mozna dodawac gm do vipow ,ale jak bedzie kolos na trade banowal to pisz do niego |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
next rade plax :<
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: P-ń
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Proponuje sprubować na game master board ~ tam zazwyczaj patrzą gm'owie a na poszczególne serwy rzadko (jak nie wogle) się loguja.
![]() |
#5 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @up
Chyba się nie zmieniło jeżeli tutorzy sami wysyłają na kanale reported wiadomości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() ...jak najszybciej.
Wydaje mi sie ze wszystkie Twoje watpliwosci zosaly rozwiane?Mozesz sprobowac napisac o tym na forum, tam czesto zagladaja osoby ktore moga banowac ![]() Pozdrawiam, T. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jesli chodzi o to do kogo idzie wiadomosc gdy reportujesz to napewno idzie do consolera(pewnie zle napisalem
![]() |
![]() |
![]() |