|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() napisalem sobie wczoraj temat, jeszcze 30min temu pisalem posta w nim
ale oczywiscie cos sie stało, spytacie co? mod go skasowal nawet nie ma po nim sladu Nieprzeczytanych: 0 , Wszystkich 25. zadnej wiadomosci od wyzej wymienionego zadnego comenta na miejsce tematu np za co temat zostal skasowany jezeli macie tak robic to ja pierdoIe to forum mozecie mi juz teraz ukarac, skasowac ten temat lub wszytskie moje tematy mozecie skasowac moje konto ***ie mnie to, whatever.......
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Gdzies MatKus Drom albo jakiś modek pisał o tym że czasem tematy znikają z niewyjaśnionych przyczyn, widocznie to stało się z Twoim albo temat był bez sensu i ktoś go skasował.
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() A wogóle to od pytania o przyczynę skasowania tematu, jest oddzielny przyklejony temat.
To cóż mogę napisać? user nup?
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() loll... czego dotyczył temat?
![]() |
#5 |
Krzyżak
|
![]() Przepraszam ja bardzo... Po pierwsze mamy przyklejony temat, po drugie, jak bardzo chciałeś wyjaśnić szybko sprawę usuniętego tematu to istnieje PW, po trzecie, za coś takiego ja osobiście bym Ci dał bana ale to tylko moja skromna opinia na ten temat. I drobna rada. Kulturą i uprzejmością zyskasz o wiele więcej. W ten sposób narobisz sobie tylko wrogów. Uwierz mi na słowo, że na prawdę wszystko można załatwić za pomocą zwykłego "proszę", "dziękuję" i "przepraszam". Takie słowa cuda mogą działać. Ale cuż, jeśli zatrzymało się na poziomie emocjonalnym średnio inteligentnej małpy to ja już nic na to nie poradzę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nieobecny.
|
![]() Sorry stary, missclick
![]() A, jak chcesz mnie powyzywać, nie krępuj się, będzie dobry powód do bańki, a ty się wyżyjesz przynajmniej. A na przyszłość poczytaj sobie http://rtfm.killfile.pl/#KEEPCOOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ah jestes taki mądry, i nieomylny zbij mnie plax x[ ciekawe jak bys sie czul gdy napiszesz temat a ktos go skasuje bo ma taki kaprys, powiadają " co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie" ale bez przesady podałbys chociaz powod a tak, idąc myśla przewodnia "myslec dupą nie głowa" robisz niektorym na złosc;] up no CUZ naucz sie pisac a pozniej sie wypowiadaj;] czekam na bana :<
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Nieobecny.
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Albo post był taki, że ręce mi opadły i brakło mi słów. lub Ciężko było sformułować konkretny powód (tak dzieje się zazwyczaj rano, jak nie jestem jeszcze do końca obudzony) Cytuj:
Myślałem że stać cię na więcej, moja ty alfo-i-omego Cytuj:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Kajzer luzuj zwieracze, wyjdz na dwor i przemysl po co ci bluzganie modow...
![]() |
#10 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() A admini to co? My tez nupy! A szczegolnie matkus! Czujemy sie niedocenieni, zaraz skasuje pare tematow! Muahahahaha!
Chlopcze, tematy bez powodu nie znikaja, tak samo jak bez powodu sie nie dostaje bana, wiec nie rob z siebie meczennika, bo zalosny jestes. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Cytuj:
o ja!!!!!!!!!!!1 ale jestes noobem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() XDDDDDDD
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Moge ci powiedziec, ze tamten temat(jesli to ten, ktory mam na mysli) byl w zlym dziale, Owion sluzy do rozmowy o wszystkim oprocz Tibii, wiec nie ma co sie dziwic
![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czemu tak bardzo Ci zależy na tym banie?
Masz jakiś konkretny powód?
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Skoro sam o bana prosi, to nie widzę przeciwskazań, żeby mu go nie dać.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
poprostu nie lubie gdy, np stawiam temat, rozpisuje sie w nim pod wpływem "natchnienia" po czym zostaje on skasowany, od tak. nie podanie powodu nie wyslanie zadnej PW to dla mnie działanie typowo bez powodu. Uwazam ze temat nie był denny/beznadziejny/głupi wiec nie było powodu go kasowac, nie jestem na tym forum pierwszy dzien i uwazam ze umiem gadac z sensem. Ale patrzac na ten cyrk widze ze kazdy temat moze zostac skasowany od tak, dla frajdy. A jezeli sprawa przyjmoje taki obrot to powiedz mi, po co udzielac sie na forum na ktorym twoje wypowiedzi mogą zniknąc bo modek, tak sobie wymyslił w swojej "mądrej głowie" jak dla mnie strata czasu........ btw sorcerer : zdanie o CUZ było dla uzytkownika piszacego posta nad toba jakbys umial czytac to bys sie domyslil po co cytujac cie napisałem pozniej "UP" pewnie zeby zwrocic sie dokogos innego, ale whatever. Byl cytat z Matrixa (chyba najmadzejszy) "niewiedza to błogosławieństwo" i wiesz co? pasuje do ciebie;]
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() Cytuj:
@Kajzer Daj sobie spokój, nawet jeśli masz 100% racji - nie wygrasz. Znasz takie powiedzenie "Wy macie racje, my mamy karabiny"? - Mao Tse-Tung... Poza tym też nie wierze że skasowano Ci temat bez powodu.
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Zreszta czytajac twoje posty jestem raczej skory do powiedzenie ze sens jest raczej w co trzecim.
![]() |
![]() |
#18 | ||||||||||
Nieobecny.
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez $corcerer - 04-11-2005 o 22:25. |
||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
|
![]() Cóż, nie powiem, skasowaliście temat Kajzera, który w żaden sposób nie łamał regulaminu, chyba że ****a łamaniem regulaminu jest wyrażanie swojej opinii, sam ***łem długiego posta ze swoimi przemyśleniami i c*** w ****u.
Co do jakiegoś nubka co to pisałe że trzeba prosze, dziękuję itd... *******oenie, tak to mówią tylko lizodupy, ty mu w ryj, a on ci "och dziękuję, to było wspaniałe". Nie wiem co za modek jest tak po***any żeby kasować tematy bez powodu, mi też kasowali wszystko odpowiedzi na wystawiane filmiki i c*** wie kogo winić. Równierz, *******ę to że dostanę bana jak i Kajzer, mówię to co myślę, a to że obraziłem któregokolwiek moda ******* mnie równo, wiem wy wolicie samych userów co tylko "och modki, jacy jesteście wspaniali, rewelacja, kochamy was!11111". Zbanujecie Kajzera to i banujcie mnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Nieobecny.
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Czy dla was każda uprzejmość to lizanie dupy? jak tak to patrz wyżej. I wymyślcie sobie jakiś tytuł, bo jak my mamy się zwracać do takich undergroundowych masterów, którzy mają wszystko w dupie? Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |