![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Heh, akurat shostowałem wszystkie fotki itp... a tu mi IEXPLORE SPOWODOWAŁ BŁĄD -.- -.-... hostuje od nowa...
Wracając do wcześniejszego posta... Otóż prosze was... wyszło to co miało wyjść :*. ![]() Spis Treści: Chapter I: Xenomorph Part I: New Mission Part II: The Landing Part III: The Base - Enternace Part IV: The Light ________________________________________ Chapter I: Xenomorph Part I: New Mission ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT BY AVAGER: Sorka za literówki... robiłem to późno pod spammem "wyłącz ten komputer" oraz pod wpływem zmęczenia... poprawiłem to co mogłem... . to co zostało... np. "(...)znowu na pustynna" itp... trudno, niech juz tak zostanie, raczej nie powinno przeszkadzać ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Avager - 16-04-2006 o 19:22. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() ŚWIETNE!!!
Max ilość punktów. Mam nadzieję, że tym razem nie przerwiesz tworzenia tego dzieła i będziesz to robił dalej! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 08 2005
|
![]() PRZELOM W DZIELE FEJKÓW
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() Super , tylko ze na nastepny odcinek trzeba bedzie miesiac czekac przez ta grafike ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: ToRuń
![]() |
![]() Powiem krótko: cuuuudeńko
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() Cytuj:
![]() Avager ty nupie chcesz zebym ataku serca dostal? Fake taki dobry ze w skali go nie zmieszcze ![]() PS : szkoda ze mnie tam nie ma ![]() Edit : Masz talent!!!Po prostu masz talent ale z niego nie korzystasz! Robisz dobre fake lecz krotko.Wiem ze to trudne zadanie takie cos zrobic ale nie poddawaj sie! ![]()
Ostatnio edytowany przez Str4t0s - 06-11-2005 o 08:17. Powód: Taki bzdecik na koniec |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2005
Lokacja: Nie chcecie wiedziec
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lucera
|
![]() Norm,al;nie super gościu ci to wyszło a propos pierwsza scena i moj pierwszy tekst
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Świetny fake. Najlepszy jaki widziałem!!! 10/10!!!
![]() Szczegulnie że ja w nim występuje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cud, miód i orzeszki! 10000KKK/10.
Jedynie troszkę za dużo tego tekstu, straciłeś aż dwa punkty przez to ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() oczywiscie wszystko jest OK ale znając avagera dlugo poczekamy na drugo częsc ja nic nie mam i wiem ile to czasu zajmuje jednka czekam z niecierpliwoscio na next czesc ;]]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Heh... Wymiatam
![]() Moja tesciowa ![]() ![]() Ladny fake ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() WRESZCIE
![]() To o tym miałeś wczoraj opis na gg? Kiedy będzie następne? Ostatnio edytowany przez dap-galothij - 06-11-2005 o 09:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
![]() |
![]() Wyje***** .NAjnowsza generacja fakeów.Tak pewnie będzie wyglądała "Tbia" za 10 lat,ocena za wykonanie 9,9999999999999/10 fabuła 1000000000000000000000000/10
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2005
|
![]() S-U-P-E-R, tylko nie wiem czemu modele postaci wydają mi się jakieś koślawe :/
PS. 9999999999999999999999,9/10 (jak znajdzie się miejsce dla jakiegoś Lurtza to podwyższe ocene o jakieś100000000000000000000000000,1 ![]()
(\_/) (O.o) (> <) pomagam zapanować nad światem, skopiuj tego króliczka do swojego podpisu aby się dołączyć!! MUHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAH!!! \,,/d-.-b\,,/ to jest ziomal, pomagam mu nakłonić ludzi żeby słuchali Hip-Hopu i Rapu. Skopiuj go do swojego podpisu jeśli chcesz pomóc i lubisz Hib-Hop i Rap Cytuj:
http://webplus.d8b.pl/comp/forum/index.php?idm=8089 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Awesome. Po prostu lepiej tego określić się nie da.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Cytuj:
Bo pewnie jestes przyzwyczajony do fejkow ze spritow, to jest obraz taki jak z tibi... Topic: O ZESZ TY! NIE POWIEDZIALES ZE DZIS ZHOSTUJESZ! XDDDDDDD Fake za***isty, tylko to jest Avager Stile, 0 akcji w pierwszej czesci ![]() Mam nadzieje ze nie zakonczysz tego tak jak HD, FOI, SOD i Cp...
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Ochcio on Harmonia
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: ??
Skille: ??
Poziom mag.: ??
|
![]() To jest tak za***iste, że brak mi słow!!!!!
Fajny motyw ze Star Wars ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() To ja trochę ponarzekam
![]() Błędy. Głownie stylistyczne, różne powtórzenia ("Znajdowali się/ Znajdowali się tam (to raczej bląd techniczny ![]() Fabuła.. jak na razie trochę banalna, zobaczymy jak się rozwinie. Za wykonanie 11/10 punktów ![]() Ogólnie ładnie. I mam nadzieję, że chociaż ten fake dokończysz :>
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. Ostatnio edytowany przez Aval'yah - 06-11-2005 o 10:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Imię: Ellaine Rook'Stayer
Profesja: Paladin
Świat: Saphira
Poziom: 9
Skille: 33/29