|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2004
|
![]() Cze . Mam pytanie czy dla sorcerera lvl 14 mlvl 14 skile 17/20 potrzebny mi lepszy stuff od tego ktorego mam czyli:
-scarf -crown helmet -plate armor -fire sword -dragon shield -platr legs -leather boots |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() w sumie to chyba nie ale buty se lepsze kup!
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nikt ważny
|
![]() narazie nic lepszego ci nie potrzeba.... a jaki świat? to pomoże w ustaleniu jakie itemki na przyszłość
![]() sprzedal je (miej ze sobobą kilka hmm i gfb oraz uh to konieczne jeśli jesteś na pvp serwer i zalecane na non pvp ![]() narazie to chyba wszystko ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
![]() |
![]() wymiatasz mam 21 lev i dopiero teraz nabyłem draggy shield a ty sie przejmujesz jak masz fire sworda?!?!?!?!?!?
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2003
Lokacja: Podmrok
![]() |
![]() Cytuj:
Do tematu: Ekwipunek masz bardzo dobry. nie boisz się strat po ewentualnej śmierci? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
|
![]() lol niezly stuff jak na twoj lvl bardzo mi sie podoba i narazie nie trza ci lepszego
![]() ![]() |
![]() |
![]() |