|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Antica Pacera
Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: "PoLsKa MaFiA" RIP ;-(
Świat: Od A do P ...
Poziom: 87
Skille: .......
Poziom mag.: ..
![]() |
![]() Od jakiegos roku nie gram juz w tibie, sry nio moze 6 miesiecy, przeszedlem na ogame.pl ale nie o tym mialem pisac. Jak gralem jeszcze w Tibie z mysle dobrym skutkiem bo mialem kilka naprawde dobrych postaci na kilku swiatch uslyszalem pewna historie na Antice i dzis czytajac z ciekawosci forum na tibia.pl postanowilem ja zamiscic na ow forum i poczekac na reakcje. Nie traktujcie tego jako PROWOKACJi chce tylko poznac wasze zdanie na ten temat i w jakim procencie jest to mozliwe.
Historie opiedzial mi pewien Tibijczyk z Angli (bodajze) i byl w top 10 (wtedy) na Antice w lev. "...(rozmawialismy na kilka tematow i nagle zeszlo na temat Rarow)Winged Helmet mozna zdobyc i jest to polaczenie 2 Questow. Mianowicie trzeba wykonac Anihilatora i za nagrode wybrac Anihilator(Teddy)bear, potem trzeba udac sie do Venore , do jednego z Npc`s (nie pamietam jzu do ktorego) i u niego zagadac odpowiednia fraze i rozpoczac Ques t(obowiazkowo trza miec Misia z Ani , bo daje sie go jako prezent za pomoc itp) ktory sklada sie z 3 pod misji i jest tylko dla Pacc. Zalicza sie w tym Quescie Kazde miasto i wielu NPc's. Na koncu udajemy sie znow do Venore i u tego samego Npc's co zaczynalismy konczymy i dostajemy Winged Helmet." Dodal jeszcze ze zrobilo do tej pory tak niewiele osob z racji malej oplacalnosci ow Rara. Wedle mnie jest taki Quest mozliwy w 40 %. Z questu oprocz Winged Helmet dostaje sie jeszcze jaies 2 rare mniejszej wagi ale ich mi juz nie podal bo zrobil "c ya" Tak to mniej wiecej wygladalo, i teraz czekam na wasze opinie, jesli cos pominolem lub przekrecilem to z racji tego ze juz nie gram w tibie i ze od ow rozmowy minelo troszke czasu. ps.sry za wszelakie bledy ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin
Imię: Phoelerius
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ruthless Hordes
Świat: Antica
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
|
![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=54731&page=1 - Na 4 stronie jest ss, tylko ze to nie Winged a HOTS.
![]()
Hail Alliance! Ostatnio edytowany przez Phoelerius - 09-11-2005 o 11:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny gracz
Imię: Na emeryturze...
![]() |
![]() Mysle ze jest to mozliwe,ale jednak osobiscie bym wybral stonecuttera a nie anni bear, chyba ze byloby pewne w 100% o tych rarach ;]
POZDRO!
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Według mnie bardzo prawdobodobne i ciekawe, ktos kto posiada teddy powinien spróbować.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |