|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Zaopatrzylem sie wreszcie w porzadny serwer na moje zdjecia. Bedzie ich troszke :P
Na dobry poczatek - 6, tych z jakiegos wzgledu najciekawszych. Aha, zdjecia w 2 postach, zeby szybciej sie to ladowalo i lepiej strona wygladala. Jezeli jakis modek uwaza ze "nabijam posty" - niech sie pocaluje w zadek. 1) To screen z mojego 2 draghuntu w zyciu. Beznadziejny equip i skille ... Ale ten hit mnie rozsmieszyl :P ![]() 2) Zeby to osiagnac, latalem po terenach przy Ab, szukajac dwoch wilkow ;P ![]() 3) Tutaj zdjecie z wczoraj - moj najsmieszniejszy advance :D Kolega poprosil zebym odzyskal jego cialo, bo padl na GSie na PoHu i stracil Medusa Shield, Knight Legs, 4 BP HMM i 2 BP SD... Poszedlem i zastalem GSa na redzie, wiec go dobilem :P Poszlo 12 UHow... ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() 4) Tutaj bylismy z tibianskim bratem troche znudzeni podczas treningu... Wiec zlurowalismy, ropnelismy i zablokowalismy tam archera :P Fajna zabawa byla, chociaz nikt nie zginal :(
![]() 5) A to pierwszy UE test jakiemu zostalem poddany :P We mnie wszedl za 271. Najsmieszniejszy jest ten koles Blackar - stanal tam sekunde przed testem... Gdyby przeszedl kratke dalej padly na miejscu - 7 lvl sorc... Niektorzy to maja farta :P ![]() 6) I ostatnie jak na razie zdjecie: trenujemy sobie w naszym ulubionym miejscu z kilkoma ;P ropnietymi minosami. ![]() Mam nadzieje ze sie podobaly :] Bedzie wiecej jak przeszukam katalog i znajde cos godnego uwagi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Mythera , Kapitan Popo
![]() |
![]() Spoczko ale troszke nudnawe..... wklejaj screeny raczej z huntów a nie zabaw i treningów
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
Lokacja: Piła
|
![]() coz moge powiedziec. danubia rox .
a po za tym to dodaj wiecej sskow bo tutaj nic ciekawego raczej nie ma :/ oprucz ue
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
![]() |
![]() No, nawet fajne screeny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Fajne giant explozion
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
![]() |
![]() gdzie jest tyle minosów???
SS fajne ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Troche nudnawe po co komu wiedzić takie rzeczy postaraj się zrobic coś ciekawszego .
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2003
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mike Dragonbreath
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 50
Poziom mag.: 46
|
![]() SSy takie w kit,
troszkie sporo było tych mino , heh ciekawi mnie gdzie to jest.. Również zalecam ss z huntów no i może wiecej scen walk(wiem że nie chce sie robic ss gdy wali w ciebie drag, ale przyda sie) heh no i jakies przygody ciekawsze no nie wiem np. rabbit hunt Btw. Dlaczego nazywacie to Giant Explosion...UE chyba jest skrótem od czego innego...nieprawdaż... - - - - - - - Lord Leszczu - Master Sorcere - 39 lvl , 49 mlvl "Mega Popierdol of Teraz Polska"(Vega Detox)" Rubera...(sprawdźcie sami) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
|
![]() @Karwa - no pewnie ze rox :P
@petozu - Ultimate Explosion~ No niestety stracilem okazje do zrobienia extra screenow jak mialem czache i pol Ab'd sie na mnie rzucilo :P Najgorecej wspominam (z powodu jego beltow i SD) tego pana: Zulkir Aznar Thrul Da doom. Karwa tez swoje 3 grosze wrzucil ;) Na szczescie odsiecz przybyla i mnie uratowali. Screeny by byly fajne, ale nie ma :P Teraz troche z akcji: Moj pierwszy blokowany (just for fun) DL. Bylismy z Aeonem -tez knight- w MoLs i nie bylo nikogo zeby go zabic, wiec tylko blokowalismy troche na zmiane :P Nie sa takie straszne jak sie o nich mowi, hehe. ![]() A to pierwszy zabity solo drag - 34 lvl. Mialem wtedy Firesworda i troche to czasu i UHow zabralo. ![]() Teraz dwie foty z Crusader Questa: - troche sie pospieszylem i zamiast jednego, musielismy zabic 2 GSy na raz... Przez chwile ja blokowalem oba - bylo bolesnie. ![]() - jest upragniona nagroda :D tak sie sklada ze mialem 2, bo wczesniej juz jeden kupilem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() Screeny fajne. Te 666 to tesz dobra grzana ;P .Tesz tak sprubuje. ;]
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajne ss'y i jescze fajne te 666,666 hehe cos pienego wedlug mnie
![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Fajne sski
![]() Najlepszy jest ten hit zUE i trening z "kilkoma" minoskami ![]() ![]() ![]() I jeszcze ten fart Blackara 8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Sexyyy
![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Fahen ss-ki dawaj wiecej
![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 32
![]() |
![]() No wypasione screeny
![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
|
![]() Ktoś na poczatku mowil ze ss nudawe grrrrr.SS suuper najlepszy byl advance iminosy skad ich sie tyle tam wzioelo to ja nie wiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
|
![]() Dzieki wszystkim ktorym sie zdjecia podobaja :)
Screenow mam naprawde mnostwo (okolo 100 mega), ale staram sie wybierac te najciekawsze. Mi osobiscie nie bardzo podobaja sie screeny w stylu "o a tutaj hit za 153 z SD a tutaj dwarf soldier mnie zabil" :P Wole cos niestandartowego, zabawnego? Lecimy z kolejna seria... 1) Nieudane PKowanie .. :P ![]() 2) Ktorys tam drag solo ![]() 3) Kolejna zabawa z Aeonem - "tarpowanie". Zostawilismy ja tak, a gdy po pol godzinie wrocilismy, jeszcze tam stala :D ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Troszke te ssy nudne ale walka solo z gsem musiala byc ciekawa skoro 12 uh a gs na red HP.......
Mogles troszke zamiescic zdjec z walki z gsem bylo by ciekawiej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle