![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Żeby łowić ryby musisz mieć i wędke i robaki. Ktoś Ci chyba naściemniał.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: OlShTyN
Imię: Khunda
Profesja: Sorcerer
Świat: Vinera
Poziom: 15
Skille: 16/18
Poziom mag.: 28
![]() ![]() |
![]() Nie podobno... nie da się łowić ryb samymi robakami... chyba xD
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() kolo chcial mi sprzedac 100 robakow i powiedzial ze mozna lowic bez wedki, dobrze e nie kupilem
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: OlShTyN
Imię: Khunda
Profesja: Sorcerer
Świat: Vinera
Poziom: 15
Skille: 16/18
Poziom mag.: 28
![]() ![]() |
![]() Masz robaki i edkę w jednym bag'u/backpack'u i klikasz prawym przyciskiem myszki na wędkę, a nast eopnie lewym przyciskiem na wodę! Albo lewym przyciskiem myszki z przytrzymanym kontrolem na wędkę, a nastepnie klikając opcję "use" i zażucasz na wodę! Ha ;]
(\_/) (O.o) (>.<) Zapanujemy nad światem! Tak, tak dopisałem kropeczkę, ale tak ładniej wygląda :^P Czyż to nie bunny boy xD? Ostatnio edytowany przez Opuszczony - 12-11-2005 o 11:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2004
Lokacja: Piotrków Trybunalski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nagrix
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 49
Skille: 75/62
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() Dokładniej to tak: musisz mieć wędkę i robaka/robaki w plecaku lub ręce. Potem klikasz prawym przyciskiem myszy na wędkę wybierasz "use with" i klikasz lewym przyciskiem myszy na wode ( np. rzeczke albo morze ). Powtarzasz ten manewr
kilka/kilkanaście razy, aż złowisz rybę. Na każdej kratce wody jest tylko jedna ryba więc nie łów ciągle na tej samej kratce wody. Po złowieniu ryby znika ci robak
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: (brak informacji)
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 95
Skille: 95/70
Poziom mag.: 20
|
![]() Robaki to system przeciw macro, wiec nie jest mozliwe lowienie bez robali. Aha, nigdy nie kupuj wormów, bo mozna je bardzo zlootowac, prawie zawsze wypadają z wielu monsteró.
Nick: (nie pokazuje bo się mnie czepiają że brzydki) Profesja: Royal Paladin Świat: Nie pokazuje bo jest tam tylko jeden polak z takim lvl RP (ja) Gildia: zastrzeżone przez leadera Skille: 95/70 Miejsce zamieszkania: Edron |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Cos, co jesz z Sosem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hogwart
Świat: Kyra
Poziom: 50
Skille: XxX/xXx
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @Up,
Przykład, Stoje przed Depo... Nudze się....//...\\...Myśle se pójde połowić, ale zaraz nie mam robaków... Eh no niech to pujde na Roty zlootować robaki.. Sądzisz że jakiś gracz by tak postąpił?? ![]() ![]() @Topic, Już zostało wyjaśnione ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() na niskich levelach nieoplaca sie kupowac robakow, chyba ze sie lubi lowic
![]() Kiedys mnei wzielo na lowienie ryb i zlowilem z 5 bp. niemialem swoich robakow ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |