|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
Lokacja: Nowy Dwór Mazowiecki
Stan: Aktywny gracz
Imię: Max Crusher
Profesja: Knight
Gildia: Takeda-no Bushido Kai
Świat: Xantera
Poziom: 61
Skille: 85/84
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Jeżeli uzywasz Swordów to podajesz sword fighting/shielding. Jeżeli axe to axe fighting/shielding itd. ^^
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Sandomierz
Stan: Na emeryturze
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Ludzie na forum (*także ja*) niechętnie odpowiadają na idiotyczne pytania ... JA DZIŚ ZROBIE WYJĄTEK, BI WIEM JAK SIE CZUJE OSOBA KTÓRA NIC NIE WIE A JAK SIE KOGOŚ SPYTA NA TIBI TO POWIE : "O LOLLLLLLLLL" ...
Dobra ... nie ważne to co up ... Odpowiadam na pytanie ! Nie chce Cie poniżać ale troche jesteś idiotą ![]() BOŻEEEEEE ! x = niewiadoma Z tego prostego działania możesz wyliczyć że to x oznacz niewiadomo co ! np. (xx/xx)-(54/65) Czaisz ?!?!
#4 | |||
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
|||
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
|
![]() Poprostu xx/xx to znaczy jaki masz sword fighting lub axe fighting lub distance fighting ( w twoim przypadku distance fighting ) na shielding
na przyklad masz 66 distance fighting i powiedzmy 50 shielding to masz skille 66/55 Wystarczajaco wyjasnilem? ![]() Ostatnio edytowany przez troyek - 12-11-2005 o 22:39. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kiniolek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Titania
Poziom: 42
Skille: 79/54
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Skile xx/yy
xx = twoj skill ataku twoj skill ataku = distance, axe, sword, club yy = shielding np. knight skille sword 73 shielding 69 xx/yy xx = skill sworda skill sworda = 73 xx = 73 yy = skill shieldingu skill shieldingu = 69 yy=69 skille nighta to 73/69