|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Profesja: Elite Knight
|
![]() dzis rano kupilem dom mam 31 lvl wieczorem pisal do mnie 108 lvl oto jaka byla rozmowa :
JA-Morfeusz El'dontre TEN 108 - Xakan Dazor 20:02 Xakan Dazor: Hello 20:02 Morfeusz El'dontre: hi 20:02 Xakan Dazor: I would like you to sell your house to Kizzko. 20:02 Morfeusz El'dontre: hmmmm 20:02 Morfeusz El'dontre: w8 20:03 Xakan Dazor: And you will be extremly helpfull and say yes. 20:03 Morfeusz El'dontre: what is he offer? 20:04 Xakan Dazor: hum 20:04 Xakan Dazor: 2800 gp. 20:06 Xakan Dazor: This isn't anything to discuss. You will sell the house to him 20:07 Morfeusz El'dontre: but why my house i just buy it 20:07 Xakan Dazor: Because he had the offerbefore you 20:07 Xakan Dazor: And you put a higher bid in the last hour- 20:08 Morfeusz El'dontre: its auctio and anybody can buy it 20:08 Xakan Dazor: Not when i'm around 20:09 Xakan Dazor: If you wanna get hunted because of this, fine. But you will drag your friends into it aswell. 20:09 Xakan Dazor: I hate pussys who bid when it's down to the last second. 20:11 Xakan Dazor: Call it power abusing if you wan't. But my friend Kizzko was exited about this all week. And you are ruining my mood. 20:11 Xakan Dazor: Aswell as you are ruining his. 20:12 Morfeusz El'dontre: you know i can msg gm its break of tibia rulez 20:12 Morfeusz El'dontre: ... 20:12 Xakan Dazor: then do so 20:12 Morfeusz El'dontre: its lot of houses in venore 20:13 Xakan Dazor: I'm sorry, but Nebula is Nebula. 20:14 Xakan Dazor: If you call a GM on me, Blaze el'dontre will be my next victim. 0:14 Xakan Dazor: wanna get your friends killed aswell? 20:15 Xakan Dazor: Just sell him the house CZY ZA TO CO XAKAN ~~ POWIEDZIALA MOZE DOSTAC BANA TO JEST JAK MI SIE WYDAJE ZASTRASZANIE PROSZE O WYPOWIEDZ LUDZI KTUZY WIEDZ COS O TYM
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() nawet jesli, to praktycznie nie masz zadnych dowodow na to, ze taka rozmowa faktycznie sie odbyla (pamietaj, ze screeny i filmy nie sa uznawane za dowod). Krotko mowiac, masz zonka. Ale na 90% i tak on ci gowno zrobi, to jest tylko proba zastraszenia i nic wiecej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Nie bedzie nabijal fraga do rs, zabijajac jakiegos 30lvla. Przy smierci moze zbyt dobry eq stracic
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() odsprzedac? IMO byloby to najglupsze co moze zrobic. To jest tak, jak z kradzieza samochodu - nigdy, przenigdy nie akceptuje sie ukladu, kiedy zlodziej dzwoni i mowi, ze jesli zaplacisz xxx kasy, to odda woz.
Akurat w tym wypadku konsekwencja ulegniecia takiemu szantazowi moglby w ostatecznosci i tak byc hunt i "pay me, and you won't die". Uleganie szantazowi to najgorsze z mozliwych rozwiazan. Lepiej bedzie spiknac kilku kumpli i w*******ic tamtemu gosciowi, na pewno bedzie to lepsze niz odsprzedac ten domek. Oczywiscie IMO. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Quinlan Moonblade
Gildia: Moonblades
![]() |
![]() Niestety tak to juz na Nebuli jest. Rządzi tam gildia szwedów dla których abusing to chleb powszedni.
Masz dwa wyjscia, albo się podporządkowac i oddać ten domek albo się postawic i najpewniej pozegnac z grą na tym serwerze. Osobiscie wybrałbym tą drugą opcje bo imho Nebula jest już stracona. Dziwi mnie za to postawa Xakana, jak jeszcze tam grałem był całkiem wporządku i dało się z nim normalnie pogadac.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() a ja razem ze swoimi qmplami (i tak gosc chce ich huntowac) poszedl bym i zaczal huntowac Kizzko pod nieobecnosc Xakana. poprostu patrzycie kiedy gosc jest zalogowany, jak nei ma jego "poteznego" qmpla to idziecie na niego, trap i zabijacie. zrobicie tak ze 3 razy i kolesiowi sie odechce wzywac qmpli i straszyc innych ze ich przebidowali. ostatecznie mzoesz sobei zrobic "przerwe" od tibii
![]() ![]()