Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 13-11-2005, 08:00   #1
PeTeRsOn
Użytkownik Forum

PeTeRsOn's Avatar

Data dołączenia: 12 08 2005

PeTeRsOn ma numer GG 7826506
Domyślny Guild Hall

Prosze o pomoc
Zgodnie z tym co napisane jest na www.tibia.com
a) Rent
In addition to any one-time payment that is necessary to get a house, characters must pay a monthly rent for their houses. Rents can vary greatly depending on the size, location and furnishing of a house. Since landlords are suspicious people the rent must always be paid in advance. The money is automatically debited from the character's depot of the city the house is registered to. If this depot does not contain enough money when the rent is due, the owner of the house will receive a warning letter every day during the last week. If the rent is not paid during this week, the character will be evicted from the house and all belongings in the house will be moved into the depot of the character. Moreover, all characters on the player's account are blocked from renting another house for one month. The house concerned will be ready to be auctioned again.

Kaske na czynsz mozna zapłacić w przeciągu tygodnia, niedawno kupiłem GH lecz nie wszyscy sie poskładali i nie bylo kaski na oplacenie 1 czynszu. Jednak pisze że czynsz można zapłacić w przeciągu tygodnia. A tu zaraz mi pisze ze GH jest licytowany od nowa a ja nie moge brać udziału w licytacjach:/

POMOZCIE PLX

Best Solo:

Best Team:
PeTeRsOn jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-11-2005, 09:27   #2
Shinjix
Master Alucard

Shinjix's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: www.tibiaspy.com

Imię: Yatiru
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Shinjix ma numer GG 4032930
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PeTeRsOn
Prosze o pomoc

Kaske na czynsz mozna zapłacić w przeciągu tygodnia, niedawno kupiłem GH lecz nie wszyscy sie poskładali i nie bylo kaski na oplacenie 1 czynszu. Jednak pisze że czynsz można zapłacić w przeciągu tygodnia. A tu zaraz mi pisze ze GH jest licytowany od nowa a ja nie moge brać udziału w licytacjach:/

POMOZCIE PLX
Na pierwszy czynsz kase musisz mieć w wyznaczonym terminie - inaczej GH/Domek jest licytowany od nowa, a ty masz bana (chyba miesiąc) na kupywanie domków i Guildhalli. Dopiero następne czynsze możesz opłacać z tygodniowym opóźnieniem.
†††

I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One
Shinjix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-11-2005, 10:38   #3
Specter
Użytkownik Forum

Specter's Avatar

Data dołączenia: 06 10 2004
Lokacja: Wśród Twoich koszmarów

Stan: Tutor
Imię:
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Premia
Wyślij wiadomość przez ICQ do Specter Specter ma numer GG 8296275 Send a message via Skype™ to Specter
Domyślny

Zgadza się, ja tylko potwierdze że nie chyba a napewno na miesiąc
Dodatkowo dostajesz wpuis do criminal records, że "spamowałeś na aukcji", co uniemożliwia np. zostanie turtorem

"Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę."

Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz

Specter jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania