![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dajcie temu pedziowi bana !!!
Chociaż byś napisał jako nazwe tematu np współżycie ... Po twoim temacie o wagarach odrazu widze, że będziesz zboczeńcem gwałcicielem itd. I to wcale nie ma być obraza tylko ostrzeżenie przed tym co cię czeka ![]() ![]() ![]() ONTOPIC:Nigdy nie uprawiałem sexu.
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() O taaaak.....
![]() Die !1 Btw. Krok od bana ? Ja bym już na IP dał..
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2004
|
![]() Widze ze niewszyscy lubia moje ciekawe tematy (same lole oczywiscie) i tak sie tym nieprzejmuje . Naszczescie moje grono wielbicieli mnie wspiera ahh
![]() moje pierwsze bzykanie : Ladacznica z klasy W jej domu dokladniej w jej pokoju Ona miala 15 i ja mialem 15lat i mam ![]() bylo wspaniale ale niestety tylko jedna pozycja hrhr ![]() jestem chamem i dobze otym wiem hehe ale posty nabijac chce buhahaha ![]() po prostu chce zebyscie sie posmiali hihi ale oczywiscie nikt tego nierozumie ehh ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() Duwaf ciężki z Ciebie przypadek
![]() uważam, iż jest płytki jak kałuża na chodniku. ,, Robiłeś to" tylko w jednej pozycji, bo nie udało Ci się członka inaczej chwycić, a jeżeli nawet to bolała Cię wtedy ręka?? [ jesteś żłaosny] Osobiście nie mam zamiaru wypowiadać się na forum nt. moich przeżyć seksualnych. moderatorzy zbanujcie go plz
#6 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Dobra, o ile na początku myślałem że temat moze się przeordzić w inteligentną i kulturalną dyskusje o tym co by nie mówić tabu, to teraz w to zwątpiłem...
widać ze sam autor widzi w nim prymitywną gadkę, kto więcej zmyślił... BTW Co to za durny zwyczaj nazwywania kogoś "lol"? Lol = lot of laught, nic ponadto, krzyczenie "lole" jest IMHO mocno lamerskie :/ p.s i ty się zastanawiasz czemu masz krok od bana? |
![]() |