|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() siema dzis koles w tibi [ polak ] prosil mnie / przyczepil sie do mnie zebym go uh'nal / uleczyl, co prawda mam czar Ultimate healing ale moge chyba tylko siebie uleczac, chyba druid moze twozyc runki zeby leczyc innych co nie? a on sie do mnie przyczepil ze moge go uleczyc... wiec jak to jest?
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Zbanowany
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Braaaaaaak :(
Świat: Celesta 4ever
Poziom: 30
Skille: 20/23
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() Druid może tworzyć runy UH używając czaru "Ultimate Healing Rune". Może jej używać KAŻDA postać każdej profesji, pod warunkniem że posiada 4 mlvl. Można jej użyć na innej osobie.
Czar "Ultimate Healing" leczy TYLKO I WYŁĄCZNIE osobę która go używa. Nie da się uleczyć innych. Pewnie myślał że masz runki UH ![]()
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby była w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskimśtam, ale czasami piszę posty w pośpiechu. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Zakupony masz czar (jak sądze) ultimate healing który jest czarem spontanicznym i działa na rzucajacego go (ciebie) kolesiowi chodzilo o czar ultimate healing rune który jest czarem runicznym (rzucasz na kogo chcesz)
zrozumiales??? ![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() ok, dzieki wam
![]() |
![]() |