|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2004
Lokacja: Mława
![]() |
![]() pierwszy raz gram knajtem i chcioałbym sie dowiedzieć. Dla knajta na np 20 lvl i skillach 70/70 co jest lepiej kupić jeden armor czy jeden shielding? i czemu?
CZy afk jest zdrowe??? ---www.omen-club.com ----rulez. Nie bądźcie głupi nie grajcie w tibie Tibia ;;zabija , powoduje odcięcie od rzeczywistości, psuje rodziny, psuje kontkaty między ludzkie, psuje naszą psyhike o Qwa już wszedłem..... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Stawialbym na armor, poniewaz bedziesz obrywal slabiej w razie hita. Zreszta, obie rzeczy przydatne
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2004
Lokacja: Mława
![]() |
![]() na przykłąd demon shield (mam vamp) a RH (mam cr) taka sama cena i taki sam wzrost o jeden ale armoru lub shieldingu, może być też albo GA z crown armora, nom raczej pdoobne ceny wszystkiego rh.ds.i ga
CZy afk jest zdrowe??? ---www.omen-club.com ----rulez. Nie bądźcie głupi nie grajcie w tibie Tibia ;;zabija , powoduje odcięcie od rzeczywistości, psuje rodziny, psuje kontkaty między ludzkie, psuje naszą psyhike o Qwa już wszedłem..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() potrzymaj kase, wyczekaj moment (przy okazji stanieja troche te rzeczy) i kup obie naraz. zamiast 2 malych, prawie niezauwazalnych roznic bedziesz mial jedna wieksza
![]()