|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Sandomierz
Stan: Na emeryturze
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Co to ma być do jasnej choroby !?!? Ostatnio w dziale fake'i pojawiają sie tylko yebane tematy typu : "<<Rekrytacja>>" , "ReKrUtAcJa" , "Potrzebni ludzie do mojego fake'a" , "Jak wszyscy to wszyscy"
![]() ![]() ![]() Proszę modków o zajęcie się tą sprawą ! ![]() Nic nie ma prawie żadnych fake'ów tylko rombane rekrutacje !!! Jak chcecie jakieś nicki czy co do fake'a do se wymyślcie !!! ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Masz racje.. ludzi moga umiscic kogo chcą chyba ten ktos za umieszczenie go sie nie obrazi?
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() no comment... poprostu nie moge was. Oni chcą fake'i z realnymi postaciami,niech se robią. A morze w tych postach typu: "szukam nowych ludzi do fake" są już fake'i z udziałami użytkowników. Trza poszukać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() ehhh prawda teraz to plaga<ja uczestnik
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Nowy dział w Dziale Fake'i ...... i po sprawie
up: Chaos, burdel i dom emerytów w jednym ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Wiecie ba jak nowi widza o taki Turok Avager i inni robia to oni tez bo mysla ze beda ziomkami jak nas dadza to miernego fake -.-
NIE DLA REKRUTACJI Edit czy to nie ironnia ze wypowiadaja sie Ci co zakladaja te tematy ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Jeżeli to taka plaga mozna by było wysyłać MSG z propozycjami a nie ciągle Jak wszyscy to wszyscy albo ,rekrutacja.Wiem ,że rekrutacja to dobry pomysł ,ale moze by sie zapytac pierwszego tworcy takiego tematu(Nim oczywiscie nie jestem ja).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Pod stołem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gildia-poszla-sie-jebac
Świat: Pandoria
![]() |
![]() @ UP
Co ci się stało? @ topic To prawda, zamierzałem akurat założyc taki temat. Mam pytanie, czy może ktoś już wysłał PW do jakiegoś ada lub moda o przyklejenie tematu? Jakby co, ja mogę wysłać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Hehe, spoko jak widac Besn wkroczyl do akcji
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Z domu xD
|
![]() I dobrze... Trza tepic noobow i s****ieli. Rekrutacje idz pan w ***.. Ćfele niemyte molestowane w dziecinstwie.
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
|
![]() A wam sie taka rekrutacja nie podoba ?!
mnie baardzo , chodź nie byłem nigdy wybrany i nigdy zresztą nie starałem się o to to bardzo miło się zobaczyć np. obok czarniego charaktera albo jako rycerza bohatersko tracącego życie czy coś w tym stylu... To jest świetne i ludziom sie to podoba !! popatrzcie po tematach nawet gdyby była rekrutacja do największego kiczu to i tak znajdzie się mnustwo chętnych na wypromowanie swojego imienia lub zobaczenia się w danej roli.