|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 10 2005
Stan: Na emeryturze
Świat: Xantera
|
![]() Czy już po wykupieniu domka są w nim itemy? Np. na tibia.com wygrałem domek w thaisie o wartości 2k. I jak już będę wiedział gdzie on jest to będą w nim jakieś itemy które są wybierane loso przez cipisoftas czy jak.? A wogóle jak się płaci za domek i jaką kwotę się płaci. Taką co wygrałem ten domek czyli 2 k? I co ile dni trzeba płacić za Domek?
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() 1) Nie będzie żadnych itemków (sorka powiem to) Lolu
2) Jak sie płaci ? Musisz mieć w DP (niewiem czy w tej skrzynce czy nie ) kase (tyle ile wymaga zapłata ... zostanie chyba sama pobrana) 3) JAk to wygrałeś o.O ? 4) Co 1 miesiąc płacisz. |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 10 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() no to po co ten domek dla szpanu?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 27
Poziom mag.: 27
|
![]() No szczerze mówiąc głównie dla szpanu.Możesz tam wyłożyć swoje rzeczy i się nimi chwalić.Ale domek jest też schronieniem przed pk i w domku masz łóżko.Jak się najesz to w łóżko odnawia Ci się mana i życie, a bez posiłku też Soul Pointy.
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Olsztyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: amera
Poziom: 134
Skille: 103/90
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() hahahahahah! sam te itemy musisz tam wlozyć...
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
no wiesz, A coś ty chciał od dzieciaka co gra w tibie ? By był Geniuszem co Nobla w wieku 10 lat dostanie o.O ? EDIT: JEgo przyszłość już jest wyznaczona jasno i wyraźnie : SPRZĄTACZKA KIBLI MĘSKICH Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 15-11-2005 o 19:11. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() hahaha....co za kret :X koles wygrał domek! LOOOOL
![]() Jakiś pacc zrobil sobie jajo i "zrobil konkurs" i ten autor tematu go wygrał;-) Nawkłada itemkow az tu którego dnia drzwi bedą locked:X a potem na forum"plx fri itams "w dziale z filmami ![]()
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
Lokacja: Nowy Dwór Mazowiecki
Imię: Max Crusher
Profesja: Knight
Gildia: Takeda-no Bushido Kai
Poziom: 61
Skille: 85/84
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Może jest początkujący i niewie więc bez wyzwisk proszę -.-
Odpowiedzi masz już wyżej ale mam sprawę do tego pana z góry : Domek się wygrywa jakbyś chciał wiedzieć (w licytacji ściślej mówiąc),a on nie pisał, że wygrał go za darmo tylko, że za 2k.
![]() |
#10 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Rotfl, a według Was co się robi z licytacją? Wygrywa, lub przegrywa. Więc poprostu wygrał domek w licytacji.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |