![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Gildia: hmm...bez gildi:]
Świat: Azura:] :[
Poziom: 15
Skille: 55/54
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() elos all
znalazlem jakies nowe buty ktorych jeszcze nigdy nie widzialem ![]() ich nazwa to: "worn leather boots" jesli ktos cos o nich wie to prosze o odpisanie ![]() i jesli ktos wie to prosze powiedzcie za ile by to mozna sprzedac ![]() P.S napiszcie jak to zamieszcze fotke, bo nie umiem:/ |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() To nie jest nowy item. I zauważ że nie da się ich założyć. O ile się nie myle wypadają z trolli. Są to "zniszczone buty".
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny gracz
Imię: Na emeryturze...
![]() |
![]() Moim zdaniem znalazl je w kopalniach dwarf soldierow w kazzo.
Sa to poprostu spalone buty,niemozesz ich zalozyc,ale jak ktos sie nabierze to mozesz je sprzedac ![]() POZDRO!
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Niegrający
Gildia: hmm...bez gildi:]
Świat: Azura:] :[
Poziom: 15
Skille: 55/54
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() dzieki za odpiwedzi
![]() ale znalazlem je na PoH'u a ze slabo znam angielski to nie wiedzialem ![]() a zauwazylem ze sie nie da ubrac ![]() KONIEC TEMATU ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Imię: Guard'Thallus
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 29
Skille: 71/58
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() worn - pp of wear (nosic) czyli mozna to przetlumaczyc jako "znoszone" (stare) buty. Ktos powiedzial spalone
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny gracz
Imię: Villagio
Gildia: -=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Świat: Amera
Poziom: 8
Skille: 37/35
![]() |
![]() Worn znaczy znoszone czyli "znoszone skórzane buty"
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eeech, może by ktoś już zamknął ten temat co?
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |