|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Nadic
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
Poziom: 41
Skille: 21/25
Poziom mag.: 46
|
![]() Krótkie pytanie bo nie ma co dużo pisać
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: z Warszawy
Stan: Aktywny gracz
Świat: Lunara
|
![]() panel sterowania->aktualizacje automatyczne->wylacz aktualizacje automatyczne.
Podpis był za duży Ostatnio edytowany przez Djimy - 18-11-2005 o 19:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiem tylko że automatyczne aktualizjacje są wkurzające, to prawda, ale jak je wyłączysz radze raz na jakiś czas (np. co tydzień) sprawdzać czy nie ma nowych, i aktualizować poprzez Start>Windows Update
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: P-ń
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jak się ma piracką wersje Windowsa, to i tak można aktualizować tymi aktualizacjami?
P.S 98,9 % użytkowników windowsa ma pirata bo po co płacić 2 tys? (Chyba 2 tys...) Jeśli nie widać różnicy - to po co przepłacać ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
A wiesz że można? Włączasz Internet Explorera, klikasz nardzędzia>Zarządzaj dodatkami, po czym wyłączasz jedną z wtyczek. Niestety, nie pamiętam którą, powiedz jakie tam masz to mi sięprzypomni. Jak już wyłączysz, podczas próby aktualizacji systemu przeglądarka wydrze sięże nie ma potrzebnego elementu i takietam bzdury, zignorujesz to (klik ok), po czym w spokoju zaktualizujesz system ![]()
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak się z pirackiego pobiera to mogą Cię namierzyć
![]() Serio, były już takie przypadki.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Co do aktualek - w winXP Prof to jedna z najprzyjemniejszych rzeczy jaka moze byc. Pod Neo512 nawet nie czuje ze sie sciaga.
![]() |